Vent et øyeblikk...
800 69 089 åpent i dag kl. 12-17
Chatten er
åpen
Mandag
9-21
Tirsdag
9-21
Onsdag
9-21
Torsdag
9-21
Fredag
9-16
Lørdag
12-17
Søndag
12-17
0 Kurv Meny

Spar 8% på hvitevarer! Rabattkode: SPAR8

  • t.o.m. 28/6. Gjelder ikke tilbudsvarer eller ytelser, og kan ikke kombineres med prismatch eller andre rabatter.
×

Hvitevarer

Hvitevarer, enkelt og greit

Når du velger riktige hvitevarer kan du gjøre hverdagen enklere, mer komfortabel og mer energieffektiv. Jo mer hvitevarene gjør jobben for deg – jo mer tid får du til å bruke til andre ting.  Derfor vil vi gjerne gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne det du leter etter, og for å tilby best mulig priser og service.

Hos oss finner du et bredt utvalg av hvitevarer til både kjøkken og bad, fra de beste produsentene på markedet. Når du kan velge mellom f.eks. Electrolux, Bosch, AEG, Siemens, Whirlpool, Miele og LG, som har forskjellig design og funksjonalitet, blir det ikke vanskelig å finne den helt riktige løsningen til ditt hjem.

Hva har du bruk for?

Det viktigste å ha i mente når du skal kjøpe nye hvitevarer, er om produktene kan det du trenger, om det nå er en oppvaskmaskin, eller et kjøleskap du er på utkikk etter. I takt med utviklingen tilbyr de forskjellige produsentene funksjoner og løsninger som er med til å gjøre hverdagen enklere. Derfor er det også en god ide å tenke over, hva det er kjøleskapet, oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen skal kunne. Hvor mye funksjonalitet har du bruk for? Hva har du bruk for av kapasitet, størrelse, energieffektivitet, pris, design og spesialfunksjoner?

Integrerte hvitevarer

Det blir også mer og mer vanlig å kjøpe hvitevarer som kan integreres i kjøkkenløsningen. Med integrerte eller halvintegrerte hvitevarer får du stilren og ensartet løsning, fordi du kan gjemme vekk fryseren, kjøleskapet og oppvaskmaskinen bak kjøkken og skapdører. Hvitevarer til integrering leveres nemlig uten frontplater og gir deg frie hender til å bestemme hvordan kjøkkenet skal se ut.  I de halv-integrerte modellen blir ofte displayet, eller betjeningspanelet synlig til forskjell fra helt integrerte hvitevarer, som ser ut som resten kjøkkendesignet.

Energivennlige hvitevarer – godt for lommeboken, godt for miljøet.

Utviklingen av energieffektivitet går i rasende fart, og i dag tilbyr produsentene hvitevarer som er enda mer energivennlig og tilpasset miljøet, enn for bare noen år siden. Størstedelen av hvitevarene på markedet i dag presterer godt og har minst energiklasse A, men det er også flere som har enda flere plusser i boken (A+++). Selv små forskjeller i energiforbruket kan gjøre en stor forskjell på lang sikt, både for miljøet og for strømkostnadene dine. Se etter energimerket og gå etter plussene, så er du sikret en langsiktig investering. Ler mer om energimerking av hvitevarer på Svanemerket sin merkeoversikt.

Lavt vannforbruk

Vaskemaskinen og oppvaskmaskinen krever vanntilførsel, og hvor mye de faktisk bruker spiller en stor rolle for miljøet.  På samme måte som ved energiforbruket kan noen liter mindre per oppvask eller vask gjøre en stor forskjell i lengden, spesielt når man ikke skifter ut hvitevarene så ofte. For å garantere at ressursene utnyttes på best mulig måte, har visse vaskemaskiner f.eks. vektregistrering eller en sensor som måler hvor mye du skal vaske, og tilpasser vannforbruket deretter. Det finnes også oppvaskmaskiner med øko-program.

Kapasitet, størrelse og behov

Det er godt å tenke over kapasitet, størrelse og behov, før man går i gang med å lete etter en ny hvitevare, det er nemlig lett å bli overveldet i mylderet av produsenter og forskjellige funksjoner. Hvor stor kapasiteten skal være avhenger av hvor mange dere er i hjemmet. Kjøper du et kjøleskap, som er for stort, ender du ikke bare opp med å bruke unødvendig mye energi, men kanskje også unødvendig mye plass.  Mens et kjøleskap som er for lite, kan ende med å ikke holde maten kald nok. Har du lite plass hjemme så ikke fortvil, det fins mange smarte løsninger på markedet, benkoppvaskmaskiner, kombiskap og vask-tørk maskiner for å nevne noen. Har du et stort hus og en stor familie fins det til gjengjeld hvitevarer med ekstrem høy kapasitet, slik at du aldri mangler plass til det du trenger.

Spar plass med 2 i 1 løsninger

En måte å optimere plassbruken på er å velge kombinerte løsninger, f.eks. kombiskap, vask-tørk maskiner og kombiovner. Du kan også velge varer som står i stil med hverandre, som f.eks. side-by-side skap. Kombiskap med en kjøle- og fryseseksjon kan værer en perfekt løsning for deg med mindre plass, mens et side-by-side skap (amerikansk løsning med kjøl og frys ved siden av hverandre) kan minske energiforbruket i et større kjøkken.  Du finner til og med ovner og mikrobølgeovner som er multi-funksjonelle, og gir deg flere muligheter, når du lager mat. Hos oss finner du også flere maskiner med vaskemaskin- og tørketrommelfunksjon i samme maskin, som kan spare mye plass på vaskerommet.

Lydnivået på hvitevarene

Man skal heller ikke glemme lydnivået. Forskjellene kan være store og har du åpne-romløsninger kan lydnivået på en oppvaskmaskin fort bli en kjedelig snakkis rundt sofabordet. Heldigvis finnes det flere hvitevarer som er nærmest stillegående, og kombinert med tidsstyring kan du sette dem i gang over natten, om du vil det. 

Det kan være svært å vite hva man skal velge. Står du mellom to modeller, eller vil du gjerne ha litt rådgivning? Vi hjelper deg gjerne. Ring oss, eller skriv til oss på chat eller på e-post til info@whiteaway.no.