Vent et øyeblikk...

Hvitevarer

Hvitevarer på nett

WhiteAway.no har, siden oppstarten i 2011, hatt som mål å levere hvitevarer på en god, rask og billig måte. Man kan her kjøpe alt fra vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, kjøleskap, frysere, amerikanske kjøleskap, komfyrer, kokeplater, støvsuger og kjøkkenvifter, og mer til. Alt til gode, lave priser.

Sentral plass i hverdagen

Hvitevarer har en sentral posisjon i hjemmet. I hverdagen er de kanskje ikke så langt fremme i bevisstheten, men de er essensielle i å gjøre hjemmene våre effektive og tidsbesparende. Med de rette hvitevarene kan hverdagen med andre gjøres lettere. Vi forventer mye av hvitevarene, for eksempel skal gjerne være så enkle som mulig i bruk, de skal tilfredsstille et bestemt behov, de skal være holdbare og det skal være en sammenheng mellom pris og funksjon. Man er også i økende grad fokusert på at de skal være så energieffektive som mulig. Med hjelp av den avanserte søkefunksjonen på WhiteAway.no er har man gode muligheter til å finne de produktene man er på utkikk etter.

Kjente produsenter

Her hos WhiteAway.no forhandler vi de kjente merkenavnene du kjenner til, til en lav pris. Blant vårt sortiment kan man finne Bosch, Siemens, LG, Electrolux, Whirlpool, Gram og mange flere. Man er med andre ord sikret å ha et godt utvalg av produkter og produsenter å velge i, når man skal ut å handle. Er du på utkikk etter hvitevarer til eksempelvis kjøkkenet, kan du være sikker på at du på disse sidene kan finne et stort utvalg å velge i.

Energiklassifisering

Man er i stadig større grad fokusert på energi ? og ressurseffektivitet i samfunnet generelt. Dette gjelder også når man kommer til hvitevarer. For å gjøre det enklere å finne frem til energieffektive produkter har man et klassifiseringssystem som går fra A+++ for de mest energieffektive produktene, og ned til G. I dag er de aller fleste hvitevarene i kategorien A og oppover til A+++. Man kan også finne informasjon om vannforbruk for de enheten dette er aktuelt for, som for eksempel oppvaskmaskiner. Det er med andre ord godt mulig å få tak i hvitevarer med et lavt energiforbruk. Dette er det også åpenbart penger å spare på for forbrukerne. Selv små forskjeller kan ha gode innvirkninger for både miljøet og strømregningen.

Støynivå

Alt etter hvor man har tanker om å plassere hvitevarene er støynivået en vesentlig faktor. Skal man eksempelvis ha et nytt kjøleskap på kjøkkenet, er det ofte ønskelig at dette skal ha et så lavt støynivå som mulig. Er det på sin side snakk om en ny fryser til kjelleren, er kanskje ikke støynivået det viktigste. Men, også på dette området har det skjedd en kraftig utvikling ved hvitevarene, og man kan fint finne hvitevarer som er innenfor de preferansene man måtte ha.

Kapasiteten og størrelsen

Et spørsmål man gjenre kan stille seg før man går til innkjøp av hvitevarer er hvor stor kapasitet man har behov for. I vårt sortiment har vi alt fra små modeller, som fint dekker behovet til mindre husholdninger, til de større modellene for større husholdninger. En større modell vil ikke bare oppta mer plass, men den vil også ofte forbruke mer energi. Dermed kan det ofte lønne seg å gå noen runder for finne den passende størrelsen på hvitevarene. Innen hver enkelt kategori av hvitevarer har vi gode søkeverktøy som hjelper deg med å finne frem til den størrelsen, og den kapasiteten du er på utkikk etter.

Integrerte-, innebygde eller frittstående modeller

Når det kommer til hvitevarer man skal plassere på kjøkkenet, dukker det også gjerne opp spørsmål om man skal gå for en integrert, innebygd eller en frittstående modell. Forskjellen blant disse ligger i hvor stor grad de er dekket av kjøkkenpanel. Det begynner å bli mer og mer populært å skjule hvitevarene man har på kjøkkenet i form av at det har samme frontpanel som resten av kjøkkenet for øvrig. Dette er da integrerte modeller. Disse leveres uten frontpanel slik at dette må skaffes fra kjøkkenleverandør. Mange velger dette for å få en mer rent inntrykk i kjøkkenet der de selv kan stå litt friere til å velge inntrykket i kjøkkenet. Innebygde modeller er på mange måter tilsvarende med de integrerte men, de er på sin side levert med sin egen front. Frittstående modeller kan plasseres hvor man måtte ønske, siden de leveres med slide- og frontpanel.

Fordeler ved kjøp hos WhiteAway.no

Ved kjøp av hvitevarer hos WhiteAway.no får man i tillegg til gode priser, gratis levering til gateplan, og en ubegrenset returrett. I tillegg kan vi være behjelpelige med oppbæring og montering av hvitevarer, og bortkjøring av gamle produkter. Se leveringsinformasjon for flere detaljer. Du kan se vårt store utvalg av hvitevarer her. Tenker du å kjøpe to eller flere varer kan du nå oss på tilbud@whiteaway.no for et uforpliktende tilbud. Har du spørsmål til hvitevarer eller andre husholdningsapparater er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf. 800 69 089 eler per e-mail på info@whiteaway.no.