Vent et øyeblikk...

Hårtrimmer

Pris (kr)
Min:
Maks:
-
Produsenter:
+ Vis flere
1 - 6 av 6 produkter

Philips HC9490/15

10+ stk. på eget lager.
Forventet levering: 2-7 hverdager

Ultimativ presision og kontroll Med hele 400 lengdeinnstillinger kan du få trimmet håret i den helt riktige lengde. Du kan innstille...

1.599,-

Babyliss E950E

7 stk. på eget lager.
Forventet levering: 2-7 hverdager

med ekstra bredt skær på 45mm. 50 avstande fordelt på 8 kamme Inkl olie, saks, kam, rensebørste

985,-

Philips BT9280/32 Skægtrimmer med

5 stk. på eget lager.
Forventet levering: 2-7 hverdager

Prisvinnende, vanntett trimmer med laser Trimmerns innebygde laserguide gir deg full kontroll over kontorklipning, så du kan lave...

994,-

Braun Hairclipper HC5050

10+ stk. på eget lager.
Forventet levering: 2-7 hverdager
  • Farge/Materiale: Svart
579,-

Babyliss E696E

8 stk. på eget lager.
Forventet levering: 2-7 hverdager

Babyliss hårklipper, Modell E696E   Klipperen til deg, der ikke har de store behov for alle mulige finesser, men...

422,-

Babyliss E955E

10+ stk. på eget lager.
Forventet levering: 2-7 hverdager

med ekstra bredt skær på 45mm. 50 avstande fordelt på 8 kamme olie saks kam rensebørste

1.411,-

Hårtrimmer

Ønsker du en variasjon i frisyrer eller skjegg? Med en hårtrimmer kan du forsøke en hel rekke forskjellige frisyrer både for hår og for litt lengre skjegg. Ønsker du å vedlikeholde et litt kortere skjegg vil også en hårtrimmer med en munnstykke være ideelt slik at du får finjustert til kortere lengder.

Når man skal se etter en ny hårtrimmer er det mye av de samme egenskapene man ser etter som ved barbermaskiner. De skal gjerne være stabile, gi en jevn klipp og samtidig ha en rekke ulike innstillingsmuligheter slik at de er så fleksible som mulig. I sortimentet har vi en rekke ulike modeller fra markedsledende produsenter.

Innstillingsmuligheter

Disse hårtrimmerne har en rekke ulike innstillinger i forhold til lengde, og ulike munnstykker man kan benytte. Det kan være en fordel å se etter trimmerens minimums- og maksimumslengde hvis man tenker å variere noe i klippelengde, slik at man får en indikasjon på dens bruksområder.

Driftstid

En viktig faktor i valg av hårtrimmer er den faktiske driftstiden man kan forvente fra produktet før man behøver å lade den påny. Skal man bruke den hjemme vil kanskje ikke dette være en avgjørende faktor, men er man mye på reise vil det være en fordel med en hårtrimmer med så lang driftstid som overhodet mulig. Som regel kan man kunne forvente at disse hårtrimmerne vil kunne vare i opptil 40 minutter på en ladning. Dermed er det gode muligheter for å få til den frisyren man måtte ønske.

Rengjøring

For de fleste hårtrimmere følger det med egne rengjøringsbørster, men man kan med fordel legge merke til om de ulike modellene har muligheten til å bli rengjort under vann, da dette vil gjøre rengjøringen mye enklere.

Nøl ikke med å ta kontakt

Har du noen spørsmål angående hårtrimmere, eller andre varer i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på tlf 800 69 089 eller e-post info@whiteaway.no.