21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Frysere & Fryseskap

Bosch frysere

Velger du en Bosch fryser, er du garantert å få en fryser, som holder i lang tid. Bosch frysere er av den beste kvalitet, og du får både fint design og moderne features, når du velger en bosch fryser. Bosch presenterte deres første fryseskap for verden i 1960, og siden da har det skjedd mye med Bosch frysere.

Spesifikasjoner

Det er en rekke elementer, du skal tenker over, når du ønsker å investere i en bosch fryser. Skal din Bosch fryser være plassert i kjøkkenet, skal du naturligvis velge et design, som matcher ditt øvrige kjøkken. ut over dette skal du tenke over kapasiteten for din Bosch fryser, som avhenger av, hvor stor husstanden er, og hvor mye du fryser ned av gangen. Samtidig fremstilles Bosch frysere med forskjellige grader av innfrysningskapasitet, hvilket har betydning for, hvor mange kilo, du kan fryse pr. døgn. Et annet viktig element for din Bosch fryser er energiforbruk og energiklasse. Energiforbruket definerer, hvilken energiklasse din Bosch fryser er merket med. Energiklasse A++ og A+ er klart de mest økonomivennlige, derfor er de fleste Bosch frysere også produsert til å kunne bli merket med disse energivennlige merkene.

Lydnivå og NoFrost

Lydnivå, og automatisk avriming er også noe du skal ta stilling til ved kjøp av en Bosch fryser. Lydnivå måles i decibel, og utvalget av Bosch frysere ligger mellom 38-44 dB, som er ganske lavt. Automatisk avriming letter ditt arbeid med din Bosch fryser og sikrer samtidig optimal holdbarhet for dine frosne matvarer, siden funksjonen forhindrer forfrysning av varene.

Er du i tvil om hvilken Bosch fryser du skal velge eller har du andre spørsmål angående Bosch hvitevarer, er du alltid velkommen til å ringe WhiteAway.no's kundeservice på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk