21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Ventilatorer

Bosch kjøkkenvifte

Med en Bosch ventilator er du sikret å få kvalitet fra øverste hylle. Disse kjøkkenviftene er i tillegg til å tilby en fremragende vifteeffekt, også svært flotte rent designmessig. Dermed kan en Bosch kjøkkenvifte uten problemer monteres i ditt kjøkken. Du får da en meget stilren og flott kjøkkenvifte, uten at dette går på bekostning av dens funksjon.

Hvilken kjøkkenvifte?

I valget mellom de tilgjengelige kjøkkenviftene er det først viktig å avklare hvilken type vifte du ser for deg. Det finnes en hel rekke ulike varianter, med ulike forutsetninger og behov. Hovedsakelig er det snakk om uttrekks-, fritthengende- eller vegghengte vifter. Ulikheten mellom disse forskjellige viftene vil da være hvordan de er montert på kjøkkenet.

Det er også ulike designfaktorer som kan være verdt å tenke noe over. En Bosch kjøkkenvifte kan skaffes i ulike material- og fargevalg, samtidig som man kan velge om man skal ha en vifte med eller uten glasskjerm.

Det kan være en mulighet å velge mellom intern eller en ekstern motor. Fordelen med en intern motor er da at selve monteringen vil være svært enkel, en ekstern motor kan på sin side monteres noe lengre unna og kunne gi et noe lavere støynivå.

Med tanke på selve monteringen er det en viktig faktor om det er snakk om en utsugings- eller en kullfiltervifte. En utsugingsvifte vil behøve å monteres til en egen luftekanal til ventil, men en kullfiltervifte kun krever at man bytter selve kullfilteret 1-2 ganger årlig.

Nødvendig kapasitet

En meget sentral del ved kjøkkenvifter at de må ha en tilstrekkelig kapasitet for å fungere. Dette måles i m3/t og som en standard skal den kunne skifte ut luften 10 ganger i timen. For en Bosch kjøkkenvifte kan du da regne ut nødvendig kapasitet ved å ta rommets volum (lenge x høyde x bredde) og multiplisere dette tallet med 10.

Kapasiteten vil kunne henge noe sammen med dens lydnivå. Lydnivået vil være oppgitt i dB, og dette kan være en viktig faktor for enkelte. Blant utvalget av Bosch kjøkkenvifter kan man så finne modeller med et lydnivå på nærmere 50 dB, noe som er å regne som lydsvakt. Er du i tvil om hvilken Bosch kjøkkenvifte som passer til dine behov, eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected] så hjelper vi deg.

Favoritter

Lukk