21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Bosch Kjøleskap

Bosch kjøleskap

Bosch har i lang tid vært kjent for å produsere produkter med høy kvalitet og en høy funksjonalitet. Dette gjelder ikke minst for deres utvalg av kjøleskap. Her på WhiteAway.no har vi et stort utvalg av Bosch kjøleskap, slik at du med sikkerhet skal kunne finne et skap som passer til dine ønsker og behov. Når du bestemmer deg for hvilket skap du ønsker er det en fordel å være klar over noen av de ulike spesifikasjonene. Det vil da være lurt å tenke over noen av disse spørsmålene. Hvor stort skal skapet være? Hvilke funksjoner trenger jeg? Hvilket design ønsker jeg?

Kjølekapasitet

En av de sentrale punktene å vurder ved kjøp av et Bosch kjøleskap er å bestemme deg for hvor stor kapasitet du har behov for. I sortimentet finnes det en rekke ulike størrelser slik at det skal være godt mulig å finne et skap som tilfredsstiller dine behov til lagringsplass. En faktor man kan ta med i vurderingen av størrelsen er at et overfylt kjøleskap gjerne vil bruke noe mer energi, samtidig som et for stort skap vil føre til at man kan få et unødvendig energiforbruk.

Energieffektivitet

Bosch tar et stort miljøansvar, noe man blant annet kan se i deres sortiment av energieffektive kjøleskap. Du vil finne Bosch kjøleskap med en energisertifisering på A+ eller bedre. Dette tilsier at disse kjøleskapene forbruker meget lite energi. Med et Bosch kjøleskap er du dermed sikret å få et kjøleskap med et lavt energiforbruk, uten at dette på noen måte går utover kjøleskapets effektivitet.

Avanserte funksjoner

Det er ikke bare innen energieffektivitet at Bosch viser seg å være i førersetet. Du vil finne en rekke innovative og hygieniske funksjoner som blant annet er med på å forlenge holdbarheten til matvarene. Noen av disse funksjonene er en ventilert kjøling som sikrer at du får en jevn og god temperaturinnstilling i hele skapet. Fordelen med dette er da at du kan plassere matvarene hvor det måtte være i skapet, uten at dette skal ha en innvirkning på holdbarheten. I tillegg kan man få egne områder der man kan stille inn temperaturen til å være så vidt over null grader. En slik funksjon vil være svært ideell med tanke på lagring av matvarer som fisk eller kjøtt.

Design

Bosch kjøleskap kan skaffes i flere ulike farger, og med en rekke forskjellige materialvalg. Dermed har du gode muligheter til å finne en modell som passer inn i ditt hjem. Blant annet kan du få flere ulike integrerte modeller, noe som vil si at du kan montere den fronten du måtte ønske. Disse vil da være med på å gi et meget stilrent og flott design som står i stil med den øvrige innredningen. Man må riktignok huske at man selv skal skaffe en front på disse skapene, da de leveres uten.

Er du i tvil om hvilket Bosch kjøleskap du skal kjøpe, eller har du kanskje spørsmål om andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk