21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Kombiskap

Bosch kombiskap

Med en kombinasjon mellom kjøleskap og fryser i samme enhet er du sikret å ha en rik funksjonalitet samtidig som du til enhver tid, har både kjøle- og frysevarer tilgjengelig. Bosch kombiskap sikrer deg en høy kvalitet og lang holdbarhet, samtidig som de er meget enkle og funksjonsrike. Det er en rekke ulike alternativer å velge mellom. Dermed er det en fordel å tenke noe over hvilke funksjoner, hvor stor kapasitet og hvilket design som er ønskelig for diss Bosch kombiskap.

Smarte funksjoner

Som ved konvensjonelle kjøleskap kommer Bosch kjøleskap med funksjoner slik som ventilert kjøling og 0-zone skuff. Disse funksjonene er med på å forlenge holdbarheten til matvarene på ulike måter. Ventilert kjøling vil for eksempel sørge for at man får en jevn temperatur i hele kjøleskapet. I tillegg til disse kommer Bosch kombiskap med egne funksjoner for frysere. I hovedsak vil dette da være snakk om avrimingsfunksjoner. Fordelen med disse er da at man slipper å manuelt avrime fryseren.

Kapasitet

Ved kjøp av et Bosch kombiskap vil du i tillegg til kapasiteten på selve kjøleskapet, måtte vurdere hvor stor frysekapasitet du har behov for. I den forbindelse er det hovedsakelig to punkter du kan merke deg. Fryserens totale kapasitet i liter, og dens innfrysningskapasitet. Innfrysningskapasiteten måles i kg/døgn, og gir en indikasjon på hvor store mengder matvarer man kan fryse ned i døgnet. Tenker man å fryse ned store mengder mat samtidig, vil det kanskje lønne seg å gå for en dedikert fryser.

Kombiskap med lavt energiforbruk

Bosch kombiskap har et svært lavt energiforbruk, noe som vises ved at de kommer med en energisertifisering på A+ til A+++. Dette er svært gode sertifiseringer og viser at Bosch tar bæredyktighet alvorlig. Resultatet av dette er at Bosch kombiskap forbruker svært lite, noe som er godt for både deg og miljøet.

Ulike design

For å gi en så stor valgfrihet som mulig kommer Bosch kombiskap med en rekke ulike designmuligheter. I tillegg til ulike materialer og farger, kan du velge mellom et frittstående kombiskap og integrerte modeller. Hovedforskjellen mellom disse er at integrerte modeller skal bygges inn i den øvrige innredningen, og kommer dermed uten et frontpanel på kjøleskapsdøren. Dermed har du selv muligheten til å montere på akkurat det panelet du selv ønsker, for å få et stilrent og helhetlig design. Dette frontpanelet må du da skaffe selv, fra kjøkkenleverandør eller lignende.

Er noe du lurer på?

Har du spørsmål angående Bosch kombiskap eller andre produkter i vårt sortiment? Vi er klare til å hjelpe deg med det du måtte lure på. Kundeservise kan kontaktes på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk