21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Komfyrer

Bosch komfyr

Med en Bosch komfyr er du sikret å få høy kvalitet og et godt utvalg av funksjoner. Her hos WhiteAway.no har vi et bredt spekter av ulike varianter, som skulle gjøre det mulig for deg å finne en modell som passer perfekt til dine ønsker og behov. Ved kjøp av en ny komfyr er det en rekke faktorer for både ovnen og koketoppen du bør vurdere, før du tar en beslutning. Dermed er du sikret å finne en Bosch komfyr som passer til deg.

Induksjonstopp, keramisktopp eller tradisjonell?

Ved kjøp av en Bosch komfyr er det en rekke ulike varianter når det kommer til selve koketoppen. I grove trekk kan man dele inn disse i moderne og tradisjonelle. Induksjonstopper og keramiske topper vil kunne regnes som moderne alternativ da disse vil gi en jevn og hygienisk overflate som ofte også har flere ulike innstillingsmuligheter. Disse er også raskere i oppvarmingen og forbruker mindre energi.

Funksjoner

Det er en rekke ulike funksjoner du kan få med en Bosch komfyr. En av de meget praktiske funksjonene er selvrens. I stor grad vil dette være snakk om katalyse, noe som vil si at fett og annet skitt vil bli sugd opp på siden av ovnen, for så å bli delvis forbrent når temperaturen kommer over 200*C. Ovnen trenger fremdeles en rengjøring fra tid til annen, men denne krever da mindre arbeid.

Øvrige funksjoner som gjerne kommer med en Bosch komfyr er ulike Boosterfunksjoner for platetoppen, og en rekke ulike innstillinger som impulsgrill, pizzafunksjon og opptining for selve ovnen.

Kapasitet på ovnsrommet

Det vil være et sentralt punkt å bestemme seg for hvor stor kapasitet man ønsker for selve ovnsrommet, da dette vil ha en avgjørende effekt på hvor mange retter man kan lage samtidig. En Bosch komfyr med et større ovnsvolum vil eksempelvis kunne få plass til flere plater på samme tid.

Energieffektive komfyrer

Bosch er kjent for å sette bærekraftighet meget høyt. Dermed er de i førersetet når det kommer til det å lage som energieffektive komfyrer som mulig. Blant utvalget av Bosch komfyrer vil du dermed kunne se en hel rekke meget effektive komfyrer, noe som er bra for både deg og miljøet.

Design

I valget av hvilken Bosch komfyr du skal velge vil kanskje dens design være en avgjørende faktor. Dermed kan man få komfyrer i flere forskjellige farger slik at de på en best mulig måte kan passe inn med den øvrige innredningen.

Er du i tvil om hvilken Bosch komfyr du skal velge, eller ønsker du mer informasjon? Kontakt vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk