21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Mikrobølgeovner

Bosch mikrobølgeovn

En mikrobølgeovn kan være et meget nyttig og praktisk hjelpemiddel på kjøkkenet. Velger du en Bosch mikrobølgeovn vil du være sikret et produkt av høy kvalitet, samtidig som du får med en rekke meget praktiske og flotte funksjoner.

Mange bruksområder

Med den rivende utviklingen innen mikrobølgeovner, er det en rekke ulike bruksområder for en mikrobølgeovn. Dette gjelder da også for en Bosch mikrobølgeovn. I tillegg til muligheten til en enkel oppvarming av ulike matvarer, vil du finne modeller med en rekke forskjellige programmer og effekttrinn. Samtidig vil de ha et stort innebygd display som gjør det meget enkelt å få en oversikt over de ulike programmene, og hvor lang tid det er igjen. For å gjøre tilberedingen så enkel som mulig vil du også finne minnefunksjoner der du kan lagre favorittprogrammer for å komme raskt i gang med matlagingen.

Størrelse og volum

Sentralt i valget av en Bosch mikrobølgeovn er hvilken kapasitet man ønsker. Som regel vil det være relativt standardiserte størrelser, men det vil være en fordel å kontrollere om det er plass til dine tallerkener i den aktuelle mikrobølgeovnen du vurderer. Det vil også være en fordel å kontrollere hvor stort areal du har til rådighet, slik at du er sikret å finne en Bosch mikrobølgeovn som passer perfekt inne med den øvrige innredningen.

Med tanke på selve døren kan du velge mellom både sidehengslede, og bunnhengslede Bosch mikrobølgeovner. Noe som vil gi deg ytterligere muligheter til å tilpasse mikrobølgeovnen til ditt eget behov.

Design

En Bosch mikrobølgeovn kommer i en rekke forskjellige alternativer med tanke på materialer og fargevalg. Dermed er du sikret å ha et bredt utvalg å velge mellom for å sikre at du får en mikrobølgeovn som passer perfekt inn med det øvrige inventaret på kjøkkenet.

I tillegg har du muligheten til å velge mellom en tradisjonell frittstående mikrobølgeovn, eller en innebygd variant. En innbyggingsmikrobølgeovn vil sikre at du får et helhetlig utseende i kjøkkenet, samtidig som du kan plassere den slik at den eksempelvis er flukt med en stekeovn eller lignende.

Vi vil gjerne høre fra deg

Har du spørsmål om en Bosch mikrobølgeovn, eller kanskje angående andre produkter i vårt sortiment? Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk