21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Bosch Oppvaskmaskiner

Bosch oppvaskmaskin

Hos Bosch står kvalitet i høysetet. Dette er også noe som gjenspeiler seg i deres utvalg av oppvaskmaskiner. I tillegg til en rekke funksjoner laget for å gjøre oppvasken så enkel og god som mulig, har de et stort utvalg i ulike designmuligheter, samtidig som deres energi- og vannforbruk er meget lavt.

Rett størrelse til dine behov

Du kan få en Bosch oppvaskmaskin i mange ulike størrelser og med ulike kapasiteter. Derfor er det viktig å tenke noe over hvilken kapasitet man ser for seg. For å måle kapasiteten til en oppvaskmaskin opererer man med kuverter. Det oppgis så for hver modell hvor mange kuverter man beregner at det skal være plass til i den aktuelle oppvaskmaskinen. Du kan se at du få en Bosch oppvaskmaskin i alt fra 6 til 13 kuverter, dermed finnes det modeller som passer for både små og store husholdninger.

For de minste husholdningene kan du også finne en Bosch oppvaskmaskin beregnet for å stå plassert på kjøkkenbenken. Dette er et ypperlig alternativ hvis man ikke ønsker å vaske for hånd, samtidig som man ikke har behov for en oppvaskmaskin i full størrelse.

Design

For en oppvaskmaskin er det ofte en hel rekke designmuligheter. Dette gjelder for en Bosch oppvaskmaskin. Den største hovedinndelingen er om man skal ha en innbyggings- eller en integrerbar oppvaskmaskin. I tillegg vil deg være mulig å få de noe mindre modellene laget for å stå oppe på kjøkkenbenken.

Innbyggingsoppvaskmaskiner vil være designet for å kunne settes rett inn der de skal brukes og være klare til bruk etter montering. Disse vil altså leveres med et fastmontert frontpanel som fås i en rekke ulike farge- og materialvalg.

De integrerbare oppvaskmaskinene vil i stor grad være lik innbyggingsvariantene, men de leveres uten frontpanel på døren. Dette for at man selv skal kunne bestemme seg for hvilken front man ønsker, for dermed å få et mer helhetlig og stilrent inntrykk. For disse modellene må man altså selv skaffe et frontpanel fra en kjøkkenleverandør eller lignende.

Avanserte funksjoner

Du vil se at en Bosch oppvaskmaskin kommer med en rekke ulike og praktiske funksjoner. Programmer slik som intensiv, øko og party vil gjøre at du får en rekke forskjellige innstillingsmuligheter avhengig av hva det er du skal vaske. Flere av modellene har også muligheten til en tidsinnstilling slik at du kan stille inn oppvasken til å bli ferdig på et bestemt tidspunkt. Utover dette er flere av maskinene såpass stillegående at de kommer med et eget indikasjonslys for å melde ifra når oppvasken er ferdig.

Energi og vannforbruk

Bosch har et stort fokus på å lage så miljøvennlige hvitevarer som overhodet mulig. Dette vil du også kunne seg ved deres utvalg av oppvaskmaskiner, da de har et meget lavt energi- og vannforbruk. Du vil finne en Bosch oppvaskmaskin med en høy energirangering på A til A+++, samtidig som de har et meget lavt vannforbruk. For hver enkelt modell vil det være oppgitt dens energi- og vannforbruk.

Stillegående oppvask

Bruken av avansert teknologi gir seg også utslag i at du fint kan finne en Bosch oppvaskmaskin med et svært lavt lydnivå. Dette vil bli oppgitt i dB, og det er modeller med et lydnivå så lavt som 41 dB. Du har dermed gode muligheter til en så stille oppvask som mulig.

Har du spørsmål?

Vi tilstreber oss å gi en så god service som mulig. Har du dermed spørsmål angående en Bosch oppvaskmaskin, eller kanskje andre produkter, ønsker vi gjerne å hjelpe deg. Dermed kan vi sammen finne frem til det produktet som passer best til deg og dine behov. Kontakt kundeservice på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk