21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Ovner

Bosch ovn

I over 100 år har Bosch vært kjent for å levere produkter av høy kvalitet og funksjonalitet. Dette gjelder fremdeles når vi ser på deres utvalg av ovner. Ikke bare er de svært funksjonelle, de er også enkle å betjene samtidig, som de har en lavt energiforbruk. Med en Bosch ovn, er du dermed sikret å gjøre et godt kjøp.

Hvilken størrelse skal du ha?

Sentralt i valget av hvilken Bosch ovn du skal kjøpe, er hvor stor kapasitet den skal ha. Kapasiteten på ovnsrommet vil være målt i liter, og den gir deg en indikasjon på hvor mye mat du lage. Har du eksempelvis en ovn med et stort ovnsrom kan du steke flere plater samtidig. I denne sammenhengen kan det være nyttig å tenke over at en stor ovn gjerne vil ha et litt større energiforbruk enn en mindre ovn.

Energieffektivitet

Ser man på utvalget av ovner fra Bosch ser man fort at Bosch produserer meget energieffektive ovner. Over tid vil man erfare at selv tilsynelatende små forskjeller i energiforbruket vil ha en større innvirkning på lang sikt. Det generelle rådet er derfor å gå for en Bosch ovn som er så energieffektiv som mulig.

Selvrens

Blant det variantene for selvrens du kan få hos en Bosch ovn er pyrolyse og katalyse. Disse vil begge rengjøre ved hjelp av høy temperatur, men det er visse forskjeller mellom de to. En pyrolyseovn vil rengjøre ovnen ved at den varmes opp til 500*C slik at eventuell fett og annet skitt vil forbrenne og bil til aske som samles i bunnen av ovnen. Når rengjøringen er ferdig kan dette da børstes vekk. En katalyseovn vil bestå av en bestemt emalje som trekker til seg fett og skitt. Når temperaturen i ovnen så blir over 200*C vil dette så brytes ned.

Funksjoner

Bosch leverer sine ovner med en rekke forskjellige funksjoner, deriblant et eget Autopilot-program som gjør det meget enkelt å lage mat med et svært godt resultat. I tillegg kan man få ulike kombinasjonsovner som også tilbyr eksempelvis mikrobølgefunksjoner i tillegg til utvidede grillfunksjoner.

Du vil også se en rekke sikkerhetsfunksjoner på disse ovnene slik som barnesikring, og svært lav temperatur på ovnsdøren når denne er i bruk.

Design

Du vil få en Bosch ovn i mange forskjellige material- og fargevalg. Det er derfor godt mulig å finne en Bosch ovn som vil passe perfekt inn med dine øvrige hvitevarer.

Er du i tvil om hvilken Bosch ovn du skal kjøpe, eller har du andre spørsmål angående vårt sortiment? Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post: [email protected]

Favoritter

Lukk