21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Platetopper

Kjøp Bosch platetopp hos WhiteAway

Du kan være sikker på at du får kvalitet for pengene når du kjøper en Bosch platetopp. I vårt sortiment vil du finne en hel rekke ulike platetopper som skal kunne passe til de fleste husholdninger. Skal du ha en Bosch platetopp kan du velge mellom kjeramiske og induksjons platetopper, med et ulikt antall kokesoner og egenskaper.

Ulike typer platetopper

Det er to typer platetopper tilgjengelig fra Bosch, nemlig keramiske og induksjon, og begge går inn i kategorien moderne. De består av en glatt overflate som sikrer en meget hygienisk og sikker bruk, samtidig som de gir en rask oppvarming.

Keramiske platetopper har flere varmeelementer plassert under en plate av herdet glass. De er nokså hurtige å varme opp. Siden det her er snakk om et varmeelement plassert under en plate av herdet glass, vill alle former for kokekar fungere på disse platetoppene.

Induksjonstopper består av en kobberspole som ligger under selve koketoppen. Når denne blir tilført energi vil det så dannes et magnetfelt, så vil varme opp eventuelle kokekar. Ved en slik variant er det selve kokekaret som varmes opp og ikke platetoppen. Det man skal huske i dette tilfellet er at kokekarene skal være magnetiske for å fungere optimalt.

Design

Det er mulig å få Bosch platetopp i mange forskjellige størrelser og fasonger. I hovedsak er de kvadratiske, men det er også mulig å finne Bosch platetopper som har en med avlang form. Når det kommer til rammen kan du velge med eller uten, og om den skal være i fasett eller i rustfritt stål. Dermed har du et stort antall alternativer å velge mellom ved en Bosch platetopp.

Kokesoner

Antallet kokesoner vil kunne variere fra 2 og opp til 5. Det er dermed en stor fleksibilitet i hvor mange kokekar man tenker å anvende. For de fleste Bosch platetopper er det snakk om 4 kokesoner, noe som er å regne som tilstrekkelig for en gjennomsnittlig familie.

Ønsker du mer informasjon om en Bosch platetopp, eller har du andre spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk