21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Tørketromler

Bosch tørketrommel

Bosch har en lang erfaring med å lange hvitevarer av høy kvalitet. Deres produkter kjennetegnes ved en høy grad av funksjonalitet og en lang holdbarhet. Du kan dermed være sikker på at du ved å kjøpe en Bosch tørketrommel på mange måter kan se det som en investering. Tørketrommelen har fått en stadig viktigere plass i vår hverdag. De anses også som en forlenget arm av vaskemaskinen, slik at man på en enkel og rask måte får en ren og tørr klesvask. Ved hjelp av ny teknologi har Bosch også klart å produsere tørketromler med svært lavt energibehov.

To varianter av Bosch tørketromler

Det er to ulike varianter av tørketromler på markedet. Avtrekkstromler, og kondenstromler. Hovedforskjellen mellom disse ligger hvordan disse transporterer bort fuktigheten fra klærne.

En Bosch tørketrommel med avtrekk vil benytte seg av et rør knyttet til en ventil, eller et vindu, slik at man får sendt fuktigheten utendørs. Disse tørketromlene er noe å regne som svært effektive, men du skal tenke på at man er avhengig av en form for kontraventil, slik at kald luft ikke blir sendt tilbake til maskinen.

En Bosch tørketrommel med kondens vil på sin side ha en form for kondenseringssystem, slik at man leder fuktigheten over i en beholder. Når dette så kjøles ned, vil fuktigheten bli til vann slik at beholderen har behov for å måtte tømmes ved jevne mellomrom. Alternativ kan denne kobles direkte til et avløp ved hjelp av en medfølgende slange. Ved valg av en Bosch tørketrommel med kondens er det to hovedfordeler. Du slipper å koble maskinen til en ventil eller lignende for å få ført fuktigheten utendørs, samtidig som en kondenstrommel vil gi en lavere luftfuktighet i rommet den står plassert i, sammenlignet med en avtrekkstrommel.

Avanserte funksjoner

Du vil se at en Bosch tørketrommel vil komme med en rekke avanserte funksjoner og innstillingsmuligheter slik at du kan få gjort tørkeprosessen så tilpasset og enkel som mulig. Eksempel på slike innstillinger vil være spesialtilpassede funksjoner for ulike tøytyper slik som ull. Ellers får man hurtigprogram, tidsinnstilte program, egne program for håndklær eller sportstøy, og enkelte kommer også med en egen kurv spesialdesignet for å tørke bamser eller lignende. Utover dette vil du også se at En Bosch tørketrommel også kommer med automatiske sensorer som registrerer når tøyet er tørt, for så å avslutte tørkingen. Dermed unngår man en unødig lang tørking, i tillegg til at man er sikret at tøyet blir tørt.

Energieffektivitet

Også disse hvitevarene blir rangert ut i fra hvor energieffektive de er på en skala fra A-G. Bosch har et fokus på å produsere produkter med en så høy energieffektivitet som mulig, og du vil finne deg en Bosch tørketrommel med den høyeste mulige klassifiseringen, nemlig A+++. Velger du en energieffektiv Bosch tørketrommel vil dette være gunstig både for miljøet, og for deg selv som følge av en lavere strømregning.

Vi hjelper deg

Ønsker du noe mer informasjon om en Bosch tørketrommel, eller noen andre produkter i vårt sortiment? Vi hjelper deg med det du måtte lure på, slik at vi sammen, kan finne frem til det produktet som vil passe best til deg, og ditt behov. Kontakt oss på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk