21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Bosch Vaskemaskiner

Bosch vaskemaskin

Her hos WhiteAway.no kan du finne en Bosch vaskemaskin som passer perfekt til deg og dine behov. Når du skal bestemme deg for hvilken vaskemaskin som passer best til deg, er det enkelte faktorer du med fordel bør tenke noe over, slik som dens kapasitet, sentrifugeringshastighet, funksjoner og dens motortype.

Kapasitet

Selve vaskekapasiteten til en vaskemaskin måles i antall kg. I valget av en Bosch vaskemaskin kan du velge mellom 5-9 kg kapasitet. Hvor stor kapasitet du behøver vil kunne variere noe, men bor du alene, eller i en mindre husholdning, vil du ikke ha det helt store kapasitetsbehovet. En faktor å tenke over i denne sammenhengen, er hvor ofte du tenker å utføre en klesvask. Har du en mindre kapasitet, vil du kanskje måtte kjøre en klesvask noe hyppigere enn hvis du velger en Bosch vaskemaskin med større kapasitet.

Sentrifugeringshastighet

Sentrifugeringshastigheten er en viktig faktor å ta med i beregningen når du skal kjøpe en ny vaskemaskin. Denne måles i antall omdreininger i minuttet, og er en indikator på hvor effektiv den aktuelle vaskemaskinen er til å få tøyet noen lunde tørt, på kortest mulig tid. Generelt kan man si at jo høyere sentrifugeringshastighet, jo bedre er maskinen til å lede fuktigheten ut av klesvasken, slik at de krevere kortere tid til å tørke når de er ferdig vasket. Jo lavere sentrifugeringshastigheten er, jo mer restfuktighet vil det være i klesvasken, noe som gjør at de krever en noe lengre tørketid. Du vil kunne finne deg en Bosch vaskemaskin med en sentrifugeringshastighet helt opp til 1600 o/min.

To ulike motortyper

Også i valg av en Bosch vaskemaskin har du valget mellom to ulike motortyper. Den tradisjonelle, og den kullfrie

.

En Bosch vaskemaskin med tradisjonell motor vil ha en kullbørste som danner en elektrisk forbindelse med de bevegelige delen i motoren. Denne delen vil bli slitt over tid, og vil ha behov for å bli byttet ut på et tidspunkt.

En Bosch vaskemaskin med kullfri motor, er uten denne kullbørsten, slik at denne er erstattet med en form for elektronisk styring. Resultatet er at disse slipper noe mindre vedlikehold, og kan være noe mer stillegående enn en Bosch vaskemaskin med tradisjonell motor.

Energieffektivitet

Hos Bosch er energieffektivitet et viktig satsningsområde. Dette er også noe som gjenspeiler seg i sortimentet de har av vaskemaskiner. Du vil dermed lett kunne finne en Bosch vaskemaskin med en meget høy energieffektivitet. De aller fleste av modellene vi har her på WhiteAway.no har også energisertifiseringen A+++. Den aller høyeste mulig energisertifiseringen. Det er dermed snakk om meget energieffektive vaskemaskiner. Dette er noe du vil kunne se over tid i form av en lavere strømregning. Å velge en Bosch vaskemaskin er dermed godt for både deg og miljøet.

Smarte funksjoner

En Bosch vaskemaskin kommer med en rekke ulike smarte funksjoner som er med på å gjøre klesvasken enklere og mer skånsom. Du vil kunne finne en rekke spesialprogrammer slik som sport, ull, finvask og skjorter. Som alle er spesialinnstilt for en skånsom vask av ulike klesplagg. I tillegg kan du finne AntiVibrasjons Design som hindrer vibrasjon slik at vaskemaskinen blir mer stabil og stillegående. VarioPerfect, et program spesiallaget for å sikre en optimal vask på så kort tid so mulig. Dette er bare et lite utvalg av en rekke tilgjengelige funksjoner og programmer tilgjengelige for en Bosch vaskemaskin. Det anbefales derfor å klikke deg inn på produktbeskrivelsene for en mer detaljert beskrivelse av de aktuelle vaskemaskinene.

Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med å finne en Bosch vaskemaskin som passer best til deg og dine behov. Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk