21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Bosch Kaffe & Te

Bosch kaffemaskin

Vi har et flott utvalg av kaffemaskiner fra Bosch. Uansett om du er på jakt etter en kaffetrakter eller det heller er en fersk espresso som faller i smak har vi det du leter etter. Med en Bosch kaffemaskin er du uansett sikret å få en maskin som lager den perfekte kaffe. Med sin årelange ekspertise og kunnskap innen hvitevarer har Bosch lagd en rekke kaffemaskiner som oser av kvalitet og funksjonalitet. Sentralt i produksjonen står kundenes ønsker og behov, dermed har man tilstrebet seg å lage funksjonsrike kaffemaskiner som samtidig er meget enkle å betjene og å forstå.

Størrelse og kapasitet

En av de første faktorene man bør vurdere ved kjøp av en Bosch kaffemaskin er hvor stor maskin man kan tenke seg. Espressomaskinene vil naturlig nok ikke lage nevneverdig mange kopper kaffe samtidig, men ser man over på kaffetrakterne vil man fort oppdage at her har man et stort antall å velge mellom.

Noe man kan ha i mente i denne sammenhengen er at en Bosch kaffemaskin med større kapasitet, vil kunne kreve et noe større areal. I store kjøkken vil ikke dette være et problem, men det kan være noe å tenke over hvis man har et lite kjøkken med lite ledig benkeplass.

Kaffetraktere

Som nevnt vil man kunne lage mange kopper kaffe med en slik Bosch kaffemaskin. Ofte vil det være snakk om en vannbeholder på rundt 1 liter, noe som vil kunne gi et antall kopper kaffe på 10/15, avhengig av deres størrelse. Dermed vil en slik kaffemaskin være ideell hvis man tenker å lage større mengder kaffe på kort tid. Disse har gjerne funksjoner slik som DuaHeatingSystem, bestående av to varmeelementer for å gi den perfekte temperatur ved brygging og serverong, og DripStop, som er med på å hindre at det drypper kaffe fra maskinen når kannen er borte.

Espressomaskiner

Er det heller espresso som er ditt hjerte nærmest, finnes det også gode alternativer for deg. Disse kjennetegnes ved at de er meget raske og enkle å ta i bruk, samtidig som du får et perfekt resultat hver gang. Blant disse maskinene kan man eksempelvis finne Bosch TASSIMO maskiner, som ved hjelp av kapsler, kan vi deg et bredt utvalg av ulike kaffesorter på få sekunder. Alternativt kan du også finne mer avanserte espressomaskiner som er en barrista verdig. Blant espressomaskinene kan man da også finne funksjoner slik som melkeskummer og en egen innebygd kaffekvern. Dermed får man alle muligheter til å lage alle mulige slags kaffedrikker, og kanskje ta med noe av caféfølelsen hjem.

Rengjøring og sikkerhet

For å gjøre rengjøringen av maskinene så enkel som mulig vil du ofte se at selve vanntanken er avtakbar slik at den enkelt kan rengjøres hvis dette skal blir nødvendig. Utover dette er vil det også kunne være en indikator for når maskinen bør rengjøres, eller avkalkes. For en økt sikkerhet ser du også at en Bosch kaffemaskin kommer med en automatisk avbryter, slik at den automatisk slår seg av hvis den har vært påskrudd over lengre tid.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne akkurat den Bosch kaffemaskin som passer til deg og dine behov. Kontakt oss via telefon 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk