21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

EICO

EICO

EICO er leverandør av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. I over 30 år har de produsert hvitevarer og utsyr, preget av et unikt design, og alltid med en meget høy kvalitet. De har spesialisert seg innen området, og har i dag en rekke ulike produkter på markedet, blant annet de svært estetiske og eksklusive kjøkkenviftene du finner her på WhiteAway.no.

EICO er en dansk leverandør, som har vært på markedet siden 1982. Kvaliteten står alltid i høysetet, og derfor samarbeider EICO med en rekke ledende fabrikker rundt om i Europa, for å kunne tilby de beste løsningene til deg som kunde. Du kan være sikker på at disse produktene, i tillegg til å ha et svært lekkert og estetisk design, ligger helt i førersetet når det kommer til å levere produkter av høy kvalitet, og med avanserte og funksjonelle finesser.

Eksklusive kjøkkenvifter

Her på WhiteAway.no har vi samlet en rekke av de beste kjøkkenviftene EICO har å tilby. Deres kjøkkenvifter har klart å etablere seg på verdensmarkedet, og er kjente for å tilby en unik kombinasjon mellom design og funksjon. Som du vil se, har de et svært stort og bredt sortiment av ulike kjøkkenvifter. Du kan velge mellom en hel rekke ulike kategorier av oppheng, kapasiteter, størrelser, design og motortyper. Noe som gjør at du med sikkerhet skal kunne finne en kjøkkenvifte som vil passe perfekt inn i akkurat ditt hjem.

For å finne en kjøkkenvifte som passer til ditt hjem, må du i tillegg til å velge dens design, sørge for at den har en tilstrekkelig kapasitet til å fungere optimalt. For å finne frem til den nødvendige kapasiteten må du ta volumet på rommet den skal plasseres i (høyde x bredde x lengde) og multiplisere dette med 10. Da finner du fremm til den m3/t som er nødvendig for den eksakte plasseringen.

Uansett hvilken kjøkkenvifte du bestemmer deg for. Om det er med ekstern eller intern motor, med eller uten kullfilter eller resirkulasjon. Kan du være sikker på at en EICO kjøkkenvifte, vil gi deg en kvalitet som varer, og at den arbeider svært stillegående.

Enkel bestilling og levering

Her hos WhiteAway.no vil du finne Nordens største utvalg av hvitevarer på nettet. Resultatet av dette, er at du kan velge mellom et bredt sortiment av produkter fra blant annet EICO. Som alltid arbeider vi hardt for at du skal kunne velge mellom de beste produktene på markedet, til de beste prisene tilgjengelig, samtidig som du skal få en god veiledning og service. Det er viktig for oss at din opplevelse av å handle hos oss er god.

Har du spørsmål om produkter fra EICO, eller ønsker hjelp til å finne et annet produkt som passer til deg og dine behov? Ta i så fall kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk