21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-17
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Opptil 25% på massevis av hvitevarer til kjøkkenet fra Miele og Gorenje* HER

Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 23.01.22.

Electrolux Støvsugere

Electrolux støvsuger

Blant utvalget av Electrolux støvsugere er det en rekke ulike modeller å velge mellom. Man har produsert støvsugere tilpasset til alle tenkelige bruksområder. Her på WhiteAway.no har vi samlet et utvalg av mer tradisjonelle støvsugere og håndstøvsugere. En lang rekke av disse har fått meget gode tilbakemeldinger fra andre kunder, og fra ulike tester.

Med eller uten pose

En tradisjonell Electrolux støvsuger er avhengig av at man har en pose som fylles opp og har behov for å tømmes med jevne mellomrom. Men, Electrolux tilbyr også poseløse støvsugere, noe som gir de noe forskjellige egenskaper. Poseløse støvsugere samler støvet i en beholder som har behov for å tømmes når det er fullt, samtidig må man rengjøre filteret i støvsugeren. Til gjengjeld er disse støvsugerne noe raskere enn tradisjonelle posestøvsugere.

Et generelt råd når det kommer til å velge støvsuger med pose eller ikke, er at man går for en posestøvsuger hvis man har husdyr, eller skal støvsuge mye hår eller større støvpartikler.

HEPA-filter

Hvis man har allergikere i huset vil det være en stor fordel med en støvsuger med HEPA-filter. Dette er et filtersystem som er med på å filtrere bort 99,9% av alle støvpartiklene i luften.

Lydnivå

Ved kjøp av en Electrolux støvsuger kan det lønne seg å tenke over lydnivået på støvsugeren. Dette måles i dB og det vil være noe forskjell fra modell til modell. Enkelte støvsugere har et lydnivå nede på 60dB, mens andre har et lydnivå opp mot 80 dB. Siden en reduksjon på 3 dB vil kunne oppfattes som en halvering i lydnivå, kan dette være en viktig faktor å tenke over. Samtidig vil en poseløs støvsuger som regel ha et noe høyere lydnivå enn støvsugere med pose.

2-1 støvsuger

Du vil kunne finne en Electrolux støvsuger som er såkalt 2-1. Det vil si at man kan anvende disse som både håndholdte støvsugere og mer tradisjonelle gulvstøvsugere. Du får da en stor fleksibilitet i bruksområder, da du med en håndholdt støvsuger vil kunne komme til selv på de de mest utilgjengelige bokhyller eller kroker.

Motor- og sugeeffekt

Du kan med fordel også vurdere støvsugerens sugeeffekt. Dette måles i watt, og motoreffekten vil være en indikator på maskinens strømforbruk, og sugeeffekten en indikator på dens yteevne. Det vil da være slik at et høyere antall watt på sugeevne vil være å foretrekke hvis man ønsker en kraftig støvsuger. I denne sammenhengen kan det også være fint å se på støvsugerens luftgjennomstrømning. Denne måles i liter/sekund, og gir en indikator på hvor mange liter luft som kan filtreres pr. sekund.

Andre spesifikasjoner

I tillegg til de ulike punktene nevnt ovenfor, vil du med fordel vurdere hvilken lengde du ønsker på ledningen, i tillegg til lengden av selve støvsugerrøret. Dette vil da være oppgitt i produktbeskrivelsen til de aktuelle støvsugerne. Betydningen av dette er at det vil ha en innvirkning på arbeidsposisjonen, samtidig som du kan støvsuge et noe større areal før du eventuell måtte ha behov for å bytte stikkontakt. Med tanke på selve oppbevaringen av støvsugeren kan det være en fordel å velge en støvsuger som enkelt lar seg lagre. Samtidig vil størrelsen spille inn i denne sammenhengen. Med en mindre støvsuger vil den være enklere å lagre, på en annen side vil en mindre størrelse si at den har en noe mindre støvsugerpose, som da må tømmes oftere.

Er det noe du lurer på?

Vi ønsker å gjøre kjøpsopplevelsen så god som overhodet mulig for deg som kunde. Er der derfor noe du måtte lure på angående en Electrolux støvsuger, eller andre produkter i vårt sortiment, skal du ikke nøle med å ta kontakt med vårt kundesenter. Kundesenteret kan nås via telefon på 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk