21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Electrolux Kjøleskap

Kvalitet med et Electrolux kjøleskap

Her på sidene til WhiteAway.no har du et bredt spekter av ulike hvitevarer fra Electrolux å velge mellom. Blant disse er blant annet Electrolux kjøleskap. Som de andre produktene fra Electrolux kan du være sikker på at disse vil gi deg kvalitet, design og funksjonalitet for pengene. For å finne det perfekte kjøleskapet etter dine behov, er det enkelte punkter du med fordel vil kunne vurdere. Her har vi da samlet noen av disse i en enkel og oversiktlig guide med hensikt å gjøre beslutningsprosessen noe enklere for deg.

Hvilken kapasitet skal du ha?

Dette er et spørsmål mange er noe i tvil om, og det finnes heller ingen eksakt fasit på spørsmålet. Som et utgangspunkt kan man gå ut i fra 150 liter, for så å legge til 50 liter per person i husholdningen. Det man kan tenke over i denne sammenhengen er at et overfylt kjøleskap vil kunne fungere noe dårligere, samtidig som det kreves mer energi for å holde matvarene nedkjølte. Samtidig vil et for stort kjøleskap bruke unødvendig mye energi sett ut i fra brukt areal. Du vil kunne finne Electrolux kjøleskap i en rekke ulike kapasiteter, så det vil lønne seg å tenke noe over dette punktet før du bestemmer deg for det rette kjøleskapet for deg.

Smarte funksjoner

Electrolux kjøleskap kommer med en rekke smarte og funksjonelle funksjoner. Ved hjelp av avansert teknikk har man utviklet systemer som ventilert kjøling, som vil hjelpe med å holde temperaturen i kjøleskapet stabil. Fordelen med dette er at du da kan plassere matvarer ulike steder i kjøleskapet uten at holdbarheten blir forverret. Utover dette vil du også finne funksjoner som 0-zoneskuff og elektronisk temperaturinnstilling. Som begge er med på å forlenge og forbedre oppbevaringen av matvarene.

Du vil også kunne se den teknologiske utviklingen ved at Electrolux kjøleskap er meget energieffektive. Man har gjort et bevisst valg ved å sørge for å gjøre produktene så energivennlige som overhodet mulig. Dette er noe du også vil gjenkjenne ved at et Electrolux kjøleskap har en sertifisering på A+ eller bedre.

Utsøkt design på Electrolux kjøleskap

Også når deg kommer til designet vil du ha en rekke valgmuligheter. Du ha ulike material- og fargevalg slik som hvitt eller rustfritt stål, samtidig som du kan gå for et integrert Electrolux kjøleskap slik at du selv kan bestemme hvilket design det skal ha. Dermed er du sikret å kunne finne noe som er perfekt for deg.

Ta gjerne kontakt med oss

Vi vil gjerne høre fra deg hvis du har spørsmål vedrørende et Electrolux kjøleskap eller andre produkter i vårt sortiment. Kundesenteret kan nås via telefon på 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk