21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Electrolux Kombiskap

Flotte Electrolux kombiskap

Med et Electrolux kombiskap får du det beste fra to ulike hvitevarer. Ikke bare får du et ypperlig kjøleskap med alle de funksjoner og muligheter du i dag er vant til, du får også en fryser. Dermed har du da en svært fleksibel og tilgjengelig hvitevare som kan erstatte to separate enheter. Dette gjør da at de et meget plassbesparende, samtidig som du kan få en sterkt økt tilgjengelighet til frysevarene.

Kapasitet på et Electrolux kombiskap

Det er en rekke faktorer å bedømme ved et kombiskap. Vi snakker ikke bare da om å bestemme seg for hvilken kapasitet det skal være i selve kjøleskapet. Du får også fryserkapasiteten å ta høyde for. Når du ser etter en perfekt kombinasjon mellom kjøleskap og fryser må du da se på kjøle- fryse- og nedfrysningskapasitet. De to første sier seg selv, men nedkjølingskapasiteten sier noe om hvor mange kilo matvarer hvitevaren er beregnet å kunne fryse ned i løpet av et døgn. Skal du fryse ned større matvarer samtidig, kan det kanskje lønne seg å se på en separat, dedikert, fryser.

Funksjoner

NoFrost, eller avrimingsfunksjon vil være en svært tidsbesparende og flott mulighet ved et Electrolux kombiskap. Du vil da slippe alt orket det er med å måtte avrime fryseren manuelt. Samtidig vil du da kunne spare noe energi, da et kjøleskap fylt med rim vil kreve noe mer energi for å holdes i gang. I tillegg får du selvfølgelig muligheten til å velge blant annet ventilert kjøling, 0-zone skuff, soft close og elektronisk temperaturinnstilling som alle er med på å gjøre bruken av et Electrolux kombiskap lekende lett.

Energieffektive Electrolux kombiskap

Electrolux setter miljøvennlighet meget høyt. Dette vil du også se på deres sortiment av kombiskap. Et Electrolux kombiskap kommer med en energisertifisering på A+ eller bedre, noe som tilsvarer et svært lavt energiforbruk, noe som vil lønne seg for både deg selv og miljøet.

Design

Du vil ha en rekke valgmuligheter også ved designet. Ønsker du fryserdelen øverst eller nederst? Hvilke farger og materialer ønsker du deg? Skal det være et integrert Electrolux kombiskap? Dette er bare noen av spørsmålene du må ta stilling til før du bestemmer. Det vil med anre ord si at du har en rekke valgmuligheter, og dermed øker sannsynligheten for at du vil finne et Electrolux som passer akkurat dine behov og ønsker.

Har du spørsmål?

Hos oss på WhiteAway.no ønsker vi at kjøpsprosessen skal være så enkel og god som mulig for deg som kunde. Hvis du har spørsmål vedrørende noen Electrolux kombiskap eller andre produkter i vårt sortiment, er du dermed svært velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Kundesenteret kan nås via telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk