21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Electrolux Oppvaskmaskiner

Electrolux oppvaskmaskin

Her på WhiteAway.no vil du finne en hel rekke ulike oppvaskmaskiner fra Electrolux i ulike prisklasser, og med ulike funksjonsnivå. Vi føler oss trygge på at du her kan finne en oppvaskmaskin som svarer til dine forventinger og behov, samtidig som du gjør et godt kjøp til en fornuftig pris. Du kan uansett være sikker på at du med en Electrolux oppvaskmaskin er sikret en oppvaskmaskin av høy kvalitet.

Kapasitet

Vesentlig i valg av oppvaskmaskin står dens kapasitet og størrelse. Du vil kunne se at en oppvaskmaskins kapasitet måles i antall standardkuverter, og en standard Electrolux oppvaskmaskin vil ha en kapasitet på 10- 14 kuverter. Samtidig har vi her på WhiteAway.no et såpass stort utvalg, slik at du også vil kunne finne såkalte benkeoppvaskmaskiner. Disse er, som navnet tilsier, beregnet for å plasseres på kjøkkenbenken eller lignende, og har en noe mindre kapasitet og størrelse. Disse vil da være et ypperlig alternativ for deg som bor alene eller i en mindre husholdning, samtidig som du ønsker luksusen med å slippe å vaske opp for hånd.

Miljø i høysetet

Electrolux har ved hjelp av avansert og nyskapende teknologi klart å produsere en rekke meget energieffektive og miljøvennlige oppvaskmaskiner. Du vil kunne finne en Electrolux oppvaskmaskin med en energisertifisering på A+ eller bedre, noe som tilsier at disse modellene bruker svært lite energi og vann i vask. Du kan dermed sette på en oppvaskmaskin med god samvittighet, uten å bekymre deg over at det koster for mye i form av elforbruk, eller det er en for stor belastning på miljøet.

Ulike design på en Electrolux oppvaskmaskin

Du vil kunne se at du får en hel rekke ulike design og plasseringsmuligheter ved kjøp av en Electrolux oppvaskmaskin. Modellene beregnet på innbygging vil komme med en fastmontert front som gjerne er i rustfritt stål eller hvitt. Samtidig kan du velge om du ønsker synlige betjeningsknapper på fronten, eller mer skult betjening plassert øverst på døren. Er det ønskelig med flere valgmuligheter i form av valg av frontpanel har du da valget mellom en integrert- eller en halvintegrert modell. Begge disse leveres uten frontpanel slik at du selv må skaffe dette, men dermed får du også større valgfrihet i form av design. Videre er forskjellen på en integrert og en halvintegrert modell, at den sistnevnte også har synlige betjeningsknapper på fronten, noe som kan gjøre de enklere å betjene.

Vi hjelper deg!

Er det noe du lurer på vedrørende en Electrolux oppvaskmaskin, eller har du kanskje spørsmål til andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk