21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Electrolux Ovner

Electrolux ovn

Electrolux har siden oppstarten i 1919 vært i førersetet når det kommer til å levere hvitevarer av høy kvalitet. Her hos WhiteAway.no har vi samlet de ovnene som vi anser som å kunne gi deg som kunde et best mulig utvalg å velge i, samtidig som de gir en holdbarhet og et funksjonsnivå som vi alle kan være fornøyde med.

Størrelse og kapasitet

For at du skal ha et så stort antall valgmuligheter som mulig har vi samlet modeller med en hel rekke ulike størrelse og kapasiteter her på disse sidene. Hvor stor kapasitet du har behov for vil selvfølgelig avhenge noe av hvor mye mat du tenker å tilberede samtidig, i tillegg til at en Electrolux ovn med større kapasitet, vil behøve et noe større areal. Uansett kan man si at en modell med større kapasitet vil kunne gi deg en større fleksibilitet i matlagingen, da du eksempelvis har muligheten til å sette flere stekebrett i ovnen samtidig, eller å anvende større gryter eller lignende.

Avansert teknologi

Du vil kunne se at du ved kjøp av en Electrolux ovn har en hel rekke ulike modeller med ulikt funksjonsnivå å velge mellom. Felles for de alle, er at de har en samling med avansert og nyskapende teknologi, som er med på å gjøre bruken av produktene enklere. Eksempel på dette vil kunne være de ulike avanserte teknologiene for selvrens, slik som pyrolyse, katalyse og damprengjøring. I korthet vil en pyrolyseovn utføre en rens ved hjelp av svært høy temperatur, slik at ovnen varmes opp til 500*C. Dermed vil eventuell oppsamlet skitt bli til aske, som så kan samles og enkelt tørkes av. Katalyse vil også varme opp ovnen, men kun til 200*C. Disse ovnene er så emaljert slik at de tiltrekker seg fett og skitt som så enkelt kan tørkes av når ovnen har blitt varmet opp. En damprengjøringsovn vil ta i bruk damp for rengjøring.

I tillegg til du finne ulike funksjoner som utvider bruksområdet, så som dampprogram, steketermometer og roterende grillspyd. Hva som finnes i de ulike ovnene står oppgitt i produktbeskrivelsen.

Ulike design og tilbehør

I valget av en Electrolux ovn vil du også kunne ha valget mellom tilbehør slik som oppbevaringsskuffer og varmeskuffer. Disse kan være svært nyttige hvis man for eksempel ønsker å forvarme bestikk eller service, eller kanskje ønsker å holde maten varm. I tillegg vil du finne modeller i ulike farge og materialvalg, slik at du enkelt vil kunne finne en som passer perfekt inn i ditt kjøkken.

Hvis det er noe du lurer på er du velkommen til å kontante vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk