21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-20
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Electrolux Platetopper

Electrolux platetopp

Er du på utkikk etter en platetopp av høy kvalitet og til en gunstig pris, kan en Electrolux platetopp være midt i blinken for deg. Electrolux er kjent for sine holdbare produkter som alle er av en gjennomført høy kvalitet Ved hjelp av avansert materialteknologi har med utviklet platetopper som i tillegg til å gi en fantastisk funksjonalitet, også har et stilrent og flott design i tillegg til å ligge helt i førersetet når det kommer til energieffektivitet.

Her på WhiteAway.no har vi samlet et utvalg flotte platetopper fra Electrolux. Vi er dermed sikre på at du her kan finne en Electrolux platetopp som svarer til dine behov og forventninger, enten du er en amatørkokk eller mesterkokk.

To typer platetopper

Du kan få en Electrolux platetopp som enten induksjon, eller keramisk. Induksjon er den nyeste teknologien, og gir også den raskeste oppvarmingen. Dette skjer ved at man har en elektrisk spole under kokefeltet som er med på å gi et elektromagnetisk felt. Resultatet er at det er kun kokekaret som varmes opp, og ikke selve kokeplaten. Du får da en noe økt sikkerhet på kjøkkenet, samtidig som dette er meget praktisk i form av at eventuelt matsøl ikke vil brenne seg fast til overflaten.

De keramiske platetoppene er utseendemessig meget like induksjonstoppene, men er mer tradisjonelle i form av at det er et kokefelt som oppvarmes, som så avgir varme til det man måtte plassere over disse. Siden disse også har en helt glatt overflate, er de meget enkle å rengjøre, samtidig som de gir en flott og jevn overflate.

Antall kokefelt

Du vil kunne se at det varierer noe hvor mange kokefelt som er tilgjengelige på de ulike platetoppene. Standarden for en Electrolux platetopp er at man har fire kokefelt, men du kan få både mindre og større modeller. Er du i en liten husholdning har du kanskje ikke behov for så mange kokefelt, samtidig som det kan være meget funksjonelt med litt større platetopp hvis du lager mye mat om gangen.

Finn en Electrolux platetopp på WhiteAway

Her på WhiteAway ønsker vi å hjelpe deg med å finne en Electrolux platetopp som svarer til dine ønsker og behov. I tillegg til å tilby et så stort utvalg som mulig, med så gode riser som mulig, er vi meget behjelpelige med å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha til en Electrolux platetopp eller andre produkter i vårt sortiment. Du kan kontakte kundesenteret på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk