21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-17
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Opptil 25% på massevis av hvitevarer til kjøkkenet fra Miele og Gorenje* HER

Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 23.01.22.

Electrolux Vaskemaskiner

Electrolux vaskemaskin

Her hos oss på WhiteAway.no vil du kunne finne en stort utvalg av vaskemaskiner fra Electrolux. Enten du har behov for en liten eller en stor vaskekapasitet, om du ser etter en Electrolux vaskemaskin med spesifikke programmer, eller du ønsker den mest energieffektive vaskemaskinen du kan oppdrive, kan du på disse sidene finne en vaskemaskin som tilfredsstiller dine kvar og ønsker.

Vaskekapasitet

Du vil kunne se at en Electrolux vaskemaskin kan skaffes i en rekke ulike vaskekapasiteter. Denne oppgis i kg, og du kan velge mellom modeller med en kapasitet på alt fra 3 til 10 kg. Det vil med andre ord være mulig å finne en modell som tilfredsstiller dine kapasitetskrav, enten du er på utkikk etter en liten eller en stor vaskemaskin. For en familie på 4 vil det som et utgangspunkt være snakk om en vaskemaskin på 7-9 kg kapasitet.

Energieffektivitet

Electrolux er kjent for å være langt fremme når det kommer til å utvikle produkter med et lavt energiforbruk. Dette gjør seg også gjeldende ved deres sortiment av vaskemaskiner. Du vil finne modeller med klassifiseringen A eller bedre, der A+++ er den absolutt høyeste sertifiseringen man kan få på en vaskemaskin. Disse er da opp til 40 % mer energieffektive enn modeller med klassifiseringen A.

Type motor

En faktor å ta høyde for er hvilken type motor man ønsker i vaskemaskinen. En tradisjonell vaskemaskin, vil inneholde en kullbørste som må byttes ut etter en viss tid. De kullfrie vaskemaskinene har på sin side erstattet disse med elektronikk, noe som gjør at disse maskinene ikke har samme behov for vedlikehold, og kan være noe mer stillegående.

Sentrifugeringshastighet- og restfuktighet

Dette vil være viktige faktorer hvis man ønsker en så tørr klesvask som overhodet mulig. En høyere sentrifugeringshastighet vil gi en lavere restfuktighet i tøyet, som igjen vil gi en kortere tørketid for klesvasken. Samtidig vil en klesvask på en høyere sentrifugeringshastighet ofte ta noe kortere tid å fullføre enn en klesvask på lavere sentrifugerngshastighet.

Andre spesifikasjoner

Det er også mulig å få en Electrolux vaskemaskin med en rekke forskjellige programmer som er med på å hjelpe deg med å gjøre klesvasken så bra og så enkel som overhodet mulig. Det kan være spesiallagde dampprogram som er med på å klatte ut eventuelle krøller og fjerner lukt, til en tids innstilling av når klesvasken skal starte.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Sitter du inne med noen spørsmål angående en Electrolux vaskemaskin, eller er det andre produkter i vårt sortiment du har spørsmål til? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller e-post [email protected]

Favoritter

Lukk