21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Gorenje Frysere & Fryseskap

Gorenje frysere

Som med alle andre Gorenje hvitevarer er Gorenje frysere preget av den nyeste teknologi, stilrent design og omtanke til miljøet og forbrukeren. Du er derfor garntert en fryser i beste kvalitet, hvis du investerer i en Gorenje fryser. Om du i forveien har et Gorenje kjøleskap, vil du dessuten erfare, at de to hvitevarer komplementerer hverandre perfekt.

En fryser er en hvitevare, som holder i mange år. Du skal derfor være sikkert på, at du velger en Gorenje fryser, som stemmer overens med de behov, du har til en fryser. Vi vil derfor gjennomgå noen av de ting, du skal tenkte over, når du er på utkikk etter en Gorenje fryser.

Kapasitet

Gorenje frysere fremstilles i forskjellige størrelser, så det finnes en Gorenje fryser til ethvert behov. Her er det viktig, at du har en god fornemmelse av, hvor stor frysekapasitet du har bruk for. Det er ikke godt for dine frysevarer, hvis det enten er for mye luft omkring dem eller at det overhodet ikke er noen luft omkring dem.

Samtidig skal du tenke over innretningen av din Gorenje fryser i forhold til dine nedfrysningsvaner. Hvis du er vant til å kjøpe en halv gris og fryse den ned, kan det nok være smart å kjøpe en stor fryseboks.

Nedfrysningskapasitet - Gorenje fryser

Nedfrysningskapasitetn definerer hvor mange kilo Gorenje fryseren kan innfryse pr. døgn. De forskjellige Gorenje frysere varierer veldig på dette området, og eksempelvis er det noen Gorenje frysere som kun kan innfryse 4 kilo pr. døgn, mens en annen Gorenje fryser kan innfryse hele 25 kilo pr. døgn. Har du vaner med å kjøpe mye inn om gangen til fryseren, er det viktig at det du kjøper får de optimale innfrysningsforhold - spesiellt hvis det er fersk kjøtt, fjærkre eller fisk. Derfor er det viktig å ta høyde for innfrysningskapasiteten når du skal velge en Gorenje fryser

NoFrost funksjon

NoFrost funksjonen gjør, at din Gorenje fryser automatisk avrimer seg selv. Dette betyr at du slipper å tømme din fryser for matvarer og avrime den selv. NoFrost funksjonen er samtidig riktig smart i forhold til, at den forebygger dannelsen av rim på dine matvarer. Dermed vil dine frysevarer bli oppbevaret under bedre forhold enn hvis du selv skulle stå for avrimingen.

Er du i tvil om hvilken Gorenje fryser du skal velge eller har du andre spørsmål angående Gorenje hvitevarer, er du alltid velkommen til å kontakte WhiteAway.no's kundeservice på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk