21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Gorenje Kjøleskap

Gorenje kjøleskap

Gorenje kjøleskap komme i alle mulige fasonger, som betyr, at du kan få et Gorenje kjøleskap i forskjellige høyder og med forskellige funksjoner. Gorenje kjøleskap fremstilles i et tidløst design, og du kan velge både den klassiske hvite front og den mer populære rustfrie stål front. Du kan også få et Gorenje kjøleskap med en sort front - hvis du ønsker å være litt annerledes i din innretning. Som sagt kan du også få Gorenje kjøleskap i forksjellige størrelser - hvor høyden som oftest utgjør forskjellen på modellene.

Energiklasse - Gorenje kjøleskap

Kjøleskap fra Gorenje er laget med hensyn til miljøet, og med det fokus at det skal være så forbrukervennlig som overhodet mulig. De fleste kjøleskap fra Gorenje er som oftest energimerket A - som er den beste energimerket, på den normale skalaen. Ved å investeree i et energimerke A, A+ eller A++ investerer du både i et bedre miljø og i en lavere el-regning. Prisen for et Gorenje kjøleskap som er energimerket A vil ofte være litt høyere enn prisen for et Gorenje kjøleskap som er energimerket B. Som sagt så vil forskjellen betale seg selv på rimelig kort sikt - fordi du får en billigere el-regning.

OBS! I mars 2021 kommer EU med en ny energiskala som Norge har valgt at følge. Det betyr at den gamle kommer til å forsvinne, og den nye blir gjeldende. Den nye energimerkingen går fra A-G, og du kan lese mere om den her.

Kjølekapasitet

Som tidligere nevt varierer størrelsen på Gorenje kjøleskap, og det vil naturligvis også reflektere seg i kjølekapasiteten. Derfor skal du gjøre deg noen tanker med deg selv, hvorm ye kjølekapasitet du har bruk for. Her er det viktig at du har et visst overblikk om hva ditt behov er, da det koster ekstra energi å holde et forholdsvist tomt kjøleskap i gang. Det er veldig individuelt, hvor mye enkeltpersoner og familier bruker, så det er vanskelig å komme med en generell veiledning. Du kan forsøke å vurdere det ut i fra ditt gamle kjøleskap og utnyttelsen av deftte.

Lydnivå - Gorenje kjøleskap

Det er en liten forskjell på, hvor mye lyd de forskjellige Gorenje kjøleskap avgir. Kjøleskapet fra Gorenje skal som oftest være plassert i kjøkkenet og der derfor viktig at du ikke blir irritert av kjøleskapet. Heldigvis har Gorenje kjøleskap et meget lavt lydnivå - fordi de er laget med fokus på forbrukeren. Noen Gorenje kjøleskap har et lydnivå på kanppe 38 dB, som faktisk er blant det laveste på markedet.

Er du i tvil om hvilket Gorenje kjøleskap du skal velge eller har du andre spørsmål angående Gorenje hvitevarer, er du alltid velkommen til å kontakte WhiteAway.no's kundeservice på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk