21 95 92 08 åpent i dag kl. 10-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-22
  • Torsdag9-22
  • Fredag9-23:59
  • Lørdag10-17
  • Søndag10-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 40% på massevis av hvitevarer HER*

*Gjelder ikke allerede rabatterte varer, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Gorenje Kombiskap

Gorenje kombiskap

Her på WhiteAway.no kan vi tilby et bredt utvalg av Gorenje kombiskap. Dette er meget praktiske og funksjonelle skap som vil kunne passe inn på hvilket som helst kjøkken.

Fryse- og kjølekapasitet

For å finne frem til det kombiskapet som passer best til deg og dine behov, vil det lønne seg å tenke noe over hvilke kapasiteter man har bruk for. Siden kombiskap består av både en kjøleskapsdel, og en fryserdel, må du ta stilling til både fryse- og kjølekapasiteten. Kjølekapasiteten er som regel den som er størst ved disse skapene. Har du dermed behov for større frysekapasitet kan det lønne seg å gå for en dedikert fryser.

Energieffektive kombiskap

Som du kan se her på sidene har Gorenje et stort sortiment av meget energieffektive kombiskap. Dette er noe som vil være til fordel for både deg selv og miljøet. Disse kombiskapene er sertifisert på en skala fra A og ned til G, der A+++ er de mest energieffektive skapene. Alle Gorenje kombiskap du finner her på siden er blant de aller mest energieffektive, noe som vises med en sertifisering på A+, A++ og A+++. Et skap med A+++ vil være 40% mer effektivt enn et kombiskap i klassen A.

OBS! Ny ernergimerking: I mars 2021 kommer en ny energimerking, og den gamle energiskala utgår. Les alt om den nye energimerkingen her.

Smarte funksjoner

Gorenje har lenge vært med på utviklingen av smarte funksjoner som er med på å gjøre bruken av deres produkter mye lettere. Ved Gorenje kombiskap vil du kunne se funksjoner slik som NoFrost, ventilert kjøling og softclose funksjon. Ventilert kjøling vil eksempelvis sørge for at man får en jevn temperatur i hele kjøleskapet. Dermed holder matvarene seg like godt, uavhengig av hvor i skapet de plasseres.

Er det noe du lurer på angående Gorenje kombiskap?

Vårt kundesenter er behjelpelige med å besvare de spørsmål du måtte ha angående de varene vi har i sortimentet. Kundesenteret kan nås via telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk