21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Få opptil 30% på utvalgte hvitevarer fra Samsung HER*

*Gjelder ikke varer som ikke allerede er nedsatt, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 05/12-21.

Gorenje Komfyrer

Gorenje komfyr

Den første komfyren fra Gorenje kom på markedet i 1958, siden den tid har det skjedd en rivende utvikling, både med tanke på teknologi og design. På WhiteAway.no vil du kunne finne et bredt utvalg av Gorenje komfyrer. Vi kan tilby en rekke ulike modeller, med ulikt design, og med et forskjellig funksjonsnivå. Du kan dermed med sikkerhet finne en Gorenje komfyr som måtte passe perfekt inn i ditt kjøkken, og som tilfredsstiller dine ønsker og behov til en moderne komfyr.

Hvilken type Gorenje komfyr?

Ved valg av hvilken komfyr du skal ha til ditt kjøkken er det viktig at du tar deg god tid til å tenke nøye gjennom enkelte viktige faktorer før du går til innkjøp. Et grunnleggende punkt å se på er hvilke platetopp du ønsker på komfyren. Du kan få en Gorenje komfyr med induksjonstopp eller med keramisk topp. Derfor vil du med fordel måtte overveie hvilke av disse du skal velge.

En Gorenje komfyr med induksjonstopp, vil utseendemessig være meget lik en Gorenje komfyr med keramisk topp. Begge vil ha en glatt og flott overflate, som vil være svært enkel å rengjøre. Hovedforskjellen ligger i hvilken teknologi man tar i bruk for oppvarming av kokekar. I korte trekk vil en induksjonskomyr varme opp kokekaret ved hjelp av et elektromagnetisk felt. Dermed får man en meget rask og effektiv oppvamring, samtidig som man unngår særlig restvarme på platen under og etter oppvarming. En keramisk topp vil benytte seg av et varmeelement som så avgir varme til kokekaret. Dette tar noe lenger tid, og man vil erfare av kokeplaten vil avgi restvarme i en tid etter at platen er skrudd av.

I tillegg har vi Gorenje komfyrer med mer tradisjonelle masseplater. Det er også mulig å skaffe minikjøkken beregnet for mindre hybler, eller steder man ikke har behov for et fullvokst kjøkken.

Hvilken størrelse?

Du vil kunne velge mellom en rekke ulike størrelser på selve komfyren. Det vil også være en fordel å tenke noe over hvor stort ovnsrom man tenker er nødvendig. Dette oppgis i liter, og de største komfyrene vil være ideelle for deg som ønsker å steke flere matvarer samtidig, eller bruker å sette større steker i ovnen.

Smarte funksjoner

Flere komfyrer fra Gorenje kommer med egne programmer for selvrens. Dette vil gjøre at komfyrene blir meget enkle å rengjøre, samtidig som man dermed er med på å forlenge holdbarheten og levetiden til komfyren.

Andre praktiske egenskaper ved flere komfyrer fra Gorenje, er uttakbare ovnsstiger. Med disse blir det svært enkelt å sette inn, eller ta ut, stekebrett fra komfyren med en økt kontroll, samtidig som man enkelt får full oversikt.

Er det noe du lurer på?

Vi ønsker å kunne tilby deg den beste servicen som overhodet mulig. Hvis du har spørsmål angående en Gorenje komfyr, eller kanskje andre varer i vårt sortiment, er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Vi kan nås via telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk