21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gorenje Mikrobølgeovner

Gorenje mikrobølgeovn

Du vil her på WhiteAway.no finne et stort sortiment av ulike mikrobølgeovner fra Gorenje. Vi har en rekke ulike modeller å tilby, slik at du lett kan finne nøyaktig den mikrobølgeovnen som passer best til deg og dine behov. Uansett hvilken Gorenje mikrobølgeovn du måtte velge, kan du være sikker på at dette vil være et flott supplement til en vanlig komfyr, samtidig som du får en stilig, funksjonsrik og effektiv mikrobølgeovn.

Fornuftige innstillinger og funksjoner

Når du velger en Gorenje mikrobølgeovn får du en rekke forskjellige innstillingsmuligheter og funksjoner til din rådighet. Mikrobølgeovnene kommer med en rekke forhåndsinnstilte funksjoner spesialtilpasset til den aktuelle ovnen. Du vil da ha muligheten til å tine matvarer, varme opp matrester, lage deg en middag med mere. De mest avanserte modellene vil også kunne tilby egne varmlufts- eller grillfunksjoner. Noe som på sin side vil være med på å utvide bruksområdet til mikrobølgeovnen betraktelig. Med slike mikrobølgeovner vil du på mange måter få en kombinasjon med en vanlig ovn, med de bruksområder du da måtte ha. Hovedforskjellen vil da være størrelsen, og at selve tilberedelsestiden vil være noe kortere enn i en vanlig ovn.

Unikt design

Gorenje mikrobølgeovner har et meget stilrent og flott design, noe som gjør at de kan passe inn i de fleste kjøkken. Heldigvis for deg, er det også en rekke ulike materialer, og fargekombinasjoner å velge blant. Dermed er du sikret å få en mikrobølgeovn som vil gli flott inn i den øvrige innredningen på kjøkkenet. Ønsker du et meget stilrent og elegant kjøkken, får du også muligheten til å velge mellom frittstående mikrobølgeovner, beregnet til å plasseres på kjøkkenbenken, og innbyggingsmikrobølgeovner. Disse siste, vil da være et meget flott og estetisk appellerende alternativ.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående en Gorenje mikrobølgeovn, eller andre produkter i vårt sortiment? Uansett er du hjertelig velkommen til å kontakte vårt kundesenter for råd og veiledning. Vi kan nås på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk