21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gorenje Oppvaskmaskiner

Gorenje oppvaskmaskin

Vi har et flott utvalg av oppvaskmaskiner fra Gorenje. Siden mange kjøkken er meget ulike, og vi alle har våre egne ønsker og behov med tanke på hvordan en oppvaskmaskin skal se ut, og fungere. Har vi sørget for å ha en utvidet utvalg av ulike oppvaskmaskiner, slik at det skal være enklere for deg som kunde å finne frem til den som passer best akkurat dor deg.

Når du velger en Gorenje oppvaskmaskin kan du uansett være sikker på at du får en oppvaskmaskin som utmerker seg med et stilrent design, en høy energiklassifisering og et lavt lydnivå.

En rekke ulike program og innstillingsmuligheter

Hos en Gorenje oppvaskmaskin vil du ha en rekke ulike valgmuligheter i form av programmer og innstillingsmuligheter. Blant annet vil det være egne programmer spesialtilpasset en så miljøvennlig oppvask som mulig. Ved disse programmene vil man da anvende en noe lavere temperatur, samtidig som man benytter seg av en mindre mengde vann. Ved hjelp av avansert teknikk har man klart å oppnå en vannbesparelse på opptil 40%. Likevel har man klart å gi oss en like ren oppvask som med andre programmer, dog bruker disse programmene ofte noe lengre tid. Har du behov for å få unnagjort oppvasken i en fei, kan du velge hurtigprogrammer, samtidig som du får en rekke andre innstillingsmuligheter avhengig av hva du måtte ønske.

Øvrige nyttige og praktiske egenskaper

Sentralt ved manges valg av oppvaskmaskiner er at de skal være stillegående. Dette er noe man har tatt høyde for hos Gorenje da de har sørget for en meget god lydisolering ved sine oppvaskmaskiner. Uansett vil du se maskinens aktuelle lydnivå oppgitt i dB i produktbeskrivelsen.

For å finne den oppvaskmaskinene som passer perfekt for deg kan det også være en fordel å vurdere antall kuverter du skal vaske. Dette står også oppgitt i produktbeskrivelsen, og du kan velge mellom alt fra 6 – 12 kuverter.

Du vil også erfare at disse oppvaskmaskinene er meget enkle å åpne og lukke. Dette oppnås ved hjelp av spesialtilpassede dører. Samtidig har de en rekke ulike innstillingsmuligheter for kurvene, deres såkalte Clik-clak system, slik at du enkelt kan få plass til større og mindre gjenstander i en gorenje oppvaskmaskin.

Still oss spørsmål

For å sikre at du får en så god kjøpsopplevelse som overhodet mulig ønsker vi gjerne at du kontakter oss med dine spørsmål, uansett om det dreier seg om en Gorenje oppvaskmaskin, eller eventuelle andre produkter i vårt sortiment. Vi kan nås på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk