21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gorenje Ovner

Gorenje ovn

Vi har samlet en rekke ovner fra Gorenje for at du som kunde skal få et stort utvalg å velge mellom. Dette gjør at du enkelt kan finne deg en Gorenje ovn passer overens med dine ønsker og behov. Du kan uansett være sikker på at du med en Gorenje ovn vil være sikret å få en pen, stilren og teknisk sofistikert hvitevare som kommer til å være et svært nyttig og flott hjelpemiddel på kjøkkenet.

Hva skal du se etter?

Det kan være noe overveldende å bestemme seg for hvilken ovn man skal velge. Derfor kan det være greit å ta utgangspunkt i enkelte hovedkategorier, for å snevre det hele noe inn. Hva man ønsker å legge mest vekt på vil variere noe, men i utgangspunktet vil faktorer slik som design, størrelse, og funksjoner være sentralt.

Lekkert design

Du vil kunne velge mellom en rekke forskjellige design. Material og fargevalget vil være noe individuelt, men du vil her kunne finne en Gorenje ovn i alt fra rustfritt stål, for et moderne og stilrent design, til et rustikk utseende og en kremaktig farge.

Hvilken størrelse?

Dette vil i all hovedsak avhenge av hvor ofte, og hvilke mengder mat du pleier å lage mat i ovnen. Har du en lidenskap for matlaging, eller har en stor husholdning kan det kanskje lønne seg å gå for de største ovnene, de såkalte BigSpace ovnene. Uansett vil kapasiteten være oppgitt i liter, og stå beskrevet i produktbeskrivelsen for de aktuelle ovnene.

Smarte funksjoner for å gjøre det enklere for deg

En Gorenje ovn vil være utstyrt med en rekke forskjellige funksjoner som er med på å forenkle, og i mange til feller, forkorte matlagingen. Det kan være snakk om en hurtig oppvarming, variabel grillfunksjon, roterende grillspyd og lignende. Av andre funksjoner kan eksempelvis uttakbare ovnsstiger gjøre det mye enklere å ta ut stekebrett og lignende fra ovnen, uten at du brenner deg.

Still oss gjerne spørsmål

Har du spørsmål om en Gorenje ovn, eller andre produkter i vårt sortiment. Er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Vi kan nås på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk