21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gorenje Platetopper

Gorenje platetopp

Du vil på disse sidene finne et stort utvalg av ulike platetopper fra Gorenje. Vi ønsker å kunne tilby deg det beste utvalget slik at du som kunde skal kunne skaffe akkurat den platetoppen som passer for deg. I sortimentet kan du da finne en Gorenje platetopp som induksjons- eller keramisk topp. Dette er to typer platetopper som utessendemessig er meget like, men er noe ulike i bruk, samtidg kan disse skaffes i en rekke ulike størrelser og utforminger.

Gorenje platetopp som keramisk topp

Disse består av en glatt overflate av herdet glass. Derfor får du men en slik platetopp et meget stilrent og enkelt utseende på kjøkkenet. Samtidig bidrar dette til at disse platetoppene er enkle å rengjøre. Varmes overføres ved hjelp av varmeelementer plassert i underkant av platen, og disse betjenes og kontrolleres ved knapper på selve platen. Som regel er disse basert på berøring, men skaffes også i form av mer tradisjonelle brytere.

Gorenje platetopp som induksjonstopp

Også disse gir en glatt og helhetlig overflate på kjøkkenet i likhet med en keramisk topp, men her stopper likheten mellom disse variantene. En induksjonsstopp gir deg den nyeste og mest effektive oppvarmingen, samtidig som du med disse har en bedre kontroll over selve varmen. Har overføres energi ved hjelp av et elektromagnetisk felt over i selve kokekaret, noe som gjør at det er selve kokekaret som varmes opp, og ikke kokeplaten. Dette gir en svært lav restvarme, samtidig som det som nevnt gir en meget hurtig varmereaksjon. For å anvende en slik Gorenje platetopp er du da avhengig av kokekar som er magnetiske.

Siden disse gir en lav restvarme kan disse platetoppene anses som de sikreste, spesielt hvis man har små barn i huset. Samtidig unngår man i står grad av eventuelt matsøl vil brenne seg fast på platetoppen.

Antall kokeseoner

Som nevnt kommer en Gorenje platetopp i mange ulike størrelser. I rent praktiske former snakkes det da om antall kokesoner, eller kokeplater. Her kan du velge mellom alt fra 2 og oppover, der de vanligste platetoppene har 4 kokesoner. Ofte kan også disse kombineres slik at man kan ta i bruk avlange kokekar eller lignende.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på angående en Gorenje platetopp eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk