21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-16
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gorenje Tørketromler

Gorenje tørketrommel

Vi har her på disse sidene samlet en rekke av de tørketromlene Gorenje har i sitt sortiment. Dette er svært effektive maskiner som garantert vil sørge for at klærne dine blir tørre i løpet av svært kort tid. Du kan da velge mellom både kondenstromler, og utluftingstromler, i tillegg til ulike kapasiteter og design.

Hvilken type trommel?

Valget mellom hvilken type Gorenje tørketrommel du skal bestemme deg for, vil i hovedsak dreie seg om hvorvidt du har muligheten til å koble maskinen til en luftekanal. En avtrekkstrommel er avhengig av å monteres til en slik luftekanal slik at den fuktige luften kan komme ut. En kondenstrommel vil på sin side samle opp fuktigheten i en beholder, som så må tømmes etter bruk. Alternativ kan det kobles til en drensslange slik at fuktigheten fra kondenstrommelen ledes ned i et avløp.

Hvilken kapasitet?

En vesentlig faktor ved en tørke trommel er at den har en tilstrekkelig kapasitet til å få jobben gjort. Når du ser etter en Gorenje tørketrommel kan du da velge mellom alt fra 6-9 kg kapasitet. Velger du da den største modellen, kan du være sikker på at du har en kapasitet som er noe over gjennomsnittet. Uansett er det viktig at du velger en Gorenje tørketrommel med en kapasitet som stør i forhold til den vaskemaskinen du benytter.

Nyttige funksjoner og programmer

En Gorenje tørketrommel vil være utstyrt med en rekke ulike funksjoner og programmer for å kunne tilby en så fleksibel bruk som overhodet mulig. Du får blant annet muligheten til skånsomme tørkeprogram slik som SensoCare, for de mer sarte plaggene, samtidig som du har en rekke andre programmer å velge mellom for mer vanlige typer tøy. Av de mer praktiske funksjonene kan det nevnes visning av gjenstående tid, og antikrøllfunksjoner.

Er det noe du lurer på?

Vi ønsker å tilby deg den beste servicen, for å gjøre kjøpsopplevelsen så god som overhodet mulig. Hvis du sitter inne med et spørsmål angående en Gorenje tørketrommel, eller andre produkter i vårt sortiment, må du ikke nøle med å ta kontakt med vår kundesenter for hjelp og veiledning. Vi kan nås på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk