21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gorenje Vaskemaskiner

Gorenje vaskemaskin

Som du kan se på denne siden har vi samlet et stort utvalg av Gorenje vaskemaskiner her hos oss på WhiteAway.no. Du har dermed alle forutsetninger for å kunne gjøre et godt kjøp som tilfredsstiller dine forventninger og ønsker. En Gorenje vaskemaskin kjennetegnes ved å ha en svært høy energisertifisering, og ved å kunne tilby en rekke praktiske og smarte løsninger til en god pris.

Energisnill vask med en Gorenje vaskemaskin

Det å produsere svær energieffektive vaskemaskiner står sentralt i produksjonen av vaskemaskiner hos Gorenje. Dette gjenspeiler seg i deres utvalg av vaskemaskiner med den aller høysete energisertifisering overhodet mulig. En vaskemaskin i klassen A+++ vil eksempelvis kunne forbruke 40% mindre energi enn en vaskemaskin i klassen A. Ved å velge en Gorenje vaskemaskin er du dermed sikret å spare betydelige mengder energi. For å oppnå dette er maskinene utstyrt med en såkalt SensorIQ funksjon som overvåker klærne under vask og finner ut når vasken er ferdig eller ei, og tilpasser programmene deretter.

En rekke fornuftige programmer og funksjoner

Utover den ovenfor nevnte SenorIQ funksjonen vil du finne en rekke nyttige og praktiske funksjoner og programmer ved en Gorenje vaskemaskin. Eksempler på dette er programmet UltraWhite, spesialtilpasset for å kunne gi den beste vasken av hvitt tøy, eller Sport, tilpasset en effektiv vask av treningstøy.

Utover dette vil det være å skaffe en vaskemaskin som vasker spesielt skånsomt. Disse vil da være utstyrt med såkalt OptiDrum.

Du vil også kunne dra nytte av egenskaper ved betjeningen, slik som LCD display som sørger for en enkel og oversiktlig betjening av vaskemaskinen, lydsignal for å signalisere at vasken er ferdig, og selvfølgelig en godt utviklet barnesikring.

Vi vil gjerne høre fra deg

For å kunne tilby deg den beste servicen er det viktig for å æ høre fra deg som kunde. Har du derfor spørsmål eller lignende angående en Gorenje vaskemaskin, er du mer enn velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk