21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gram Frysere & Fryseskap

Gram frysere

Er du på utkikk etter et fryseskap, kan du være sikker på å få et Gram mer design og funksjonalitet i en Gram fryser. Du kan velge mellom frysere som kan plasseres på gulvet, i et kjøkkenelement, bygges inn i et kjøkkenmiljø eller integreres i ditt kjøkkenmiljø bak et kjøkkenskap. Likheten for dem alle er, at de vil pass godt på dine frysevarer og oppbevare dem undern optimale forhold. Alle Grams frysere fås i fargen hvit, og de største frysere fås også i rustfritt stål og aluminium.

Innbyggingsfrysere er til deg, som er på jakt etter den flotteste kjøkkenløsning. Fryseskapet kan integreres i ditt kjøkken, som om det var et kjøkkenelement. Selv fryseskapets sokkel kan gjemmes vekk i kjøkkenets egen sokkel, og blander seg derfor ikke i ditt kjøkkens utttrykk.

Kapasiteten på Gram fryseskapet er oppgjort i netto liter. Dette forteller deg, hvor mye fryskapet kan inneholde. Du skal derfor ta stilling til, hvor mye plass du trenger til dine frysevarer.

Når du velger ditt Gram fryseskap, skal du være oppmerksom på innfrysningskapasiteten. Denne kapasiteten forteller deg noe, om hvor mange kilo ditt Gram fryseskap er i stand til å nedfryse pr. døgn. Ønsker du, at ditt fryseskap skal inneholde en automatisk avrimingsfunksjon, skal du velge et Gram fryseskap med innbygget "No frost" system.

Er du miljbøbevisst, ønsker å spare penger på el-regningen eller kanskje begge deler? Gram tar høyde for dette og tilbyr frysere i A-energiklassen.

Er du i tvil om hvilket fryseskap fra Gram du skal velge eller har du andre spørsmål angående Gram hvitevarer, er du alltid velkommen til å kontakte WhiteAway.no's kundeservice på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk