21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gram Kjøleskap

GRAM kjøleskap

Når du velger et GRAM kjøleskap kan du være sikker på at du får et kjøleskap av høy kvalitet, med en rekke nyttige funksjoner og som er ledende innen energieffektive produkter. Vi har samlet en rekke GRAM kjøleskap på disse sidene, slik at du enkelt kan finne frem til et kjøleskap som perfekt kan komme til sin rett i ditt kjøkken. Enten du ønsker et trittstående kjøleskap, eller ser etter en integrert variant, har vi en rekke ulike modeller du kan velge iblant.

Design

I tillegg til å være teknisk svært gode, er GRAM kjøleskap også svært elegante og smekre i designet. De frittstående skapene kan skaffes i en rekke ulike materialer og fargekombinasjoner, men for å få den perfekte integrasjonen med ditt kjøkken kan kanskje et integrert kjøleskap være ideelt for deg. Da kan du selv montere på nøyaktig den fronten du måtte ønske, for da å få et meget estetisk tiltrekkende og appellerende uttrykk.

Ulike størrelser

Der mange produsenter kun tilbyr en bestemt kategori kjøleskap, kan du med å velge GRAM, velge mellom en rekke ulike størrelser. Har du en liten husholdning, eller kanskje er på utkikk etter et flott skap å ha i reserve eller lignende, kan du få et GRAM kjøleskap på litt mer enn 100 liter i kapasitet. Samtidig vil en større husholdning ha et noe større plassbehov, noe som kan oppnås med et kjøleskap nærmere 400 liter.

Energieffektivitet i høysetet

Du kan være sikker på at du med et GRAM kjøleskap har et av de mest energivennlige skapene tilgjengelig på markedet. Ved å bytte ut et eldre kjøleskap med et nytt, kan du oppnå en betydelig besparelse i form av et lavere energiforbruk. Disse nye skapene er svært energigjerrige, noe som vil være en fordel for deg, og ikke minst for miljøet. For de mest energivennlige kjøleskapene bør du se etter de med energiklassifiseringen A+++.

Er du i tvil hva du skal velge?

Vi ønsker å tilby deg en god service. Derfor vil vi mer enn gjerne besvare dine spørsmål når de måtte dukke opp. Er du i tvil om du skal velge det ene GRAM kjøleskapet eller det andre? Eller har du andre spørsmål du ønsker svar på relatert til vårt utvalg? Uansett er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk