21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gram Kombiskap

GRAM kombiskap

Vi har gleden av å kunne tilby et meget stort og bredt sortiment av GRAM kombiskap. Mange vil si at disse skapene på mange vis tilbyr det beste fra to verdener, da man får både en fryser og et kjøleskap i samme enhet. Man sparer da areal i tillegg til at man også er sikret å få et stort utvalg av ulike matvarer tilgjengelig på samme sted. Uansett hvordan du vurderer dette vil du med et GRAM kombiskap få et miljøvennlig, praktisk og godt kombiskap som er meget konkurransedyktig både på pris og funksjon.

Kapasitet

Disse skapene har blitt stadig mer populære da de tilbyr en meget flott kombinasjon mellom fryser og kjøleskap. Det kan spesielt være aktuelt for personer som bor i en leilighet, har et lite kjøkken eller bor i en liten husholdning, men et GRAM kombiskap vil også være aktuelt for deg med større husholdning og areal da du får samlet mye på samme sted.

Ser du på kapasiteten vil som regel kjøleskapsdelen utgjøre den største andelen av slike skap. Men, i tillegg til denne bør du også gjøre deg opp en formening om hvilken frysekapasitet du ønsker. Sentralt her kommer også fryserens innfrysningskapasitet i kg/døgn, og ikke minst stjernerangeringen av fryserommet. Har du et større behov, kan nok en egen separat fryser være det ideelle for deg.

En rekke smarte og nytte funksjoner

Et GRAM kombiskap kan komme med en rekke smarte og nyttige funksjoner og innstillinger som ikke bare gjør betjeningen av skapene svært enkel, men som også kan være med på å forlenge holdbarheten til matvarene. Eksempler på dette kan være touchbetjening for en enkel betjening, og en alarm som indikerer når temperaturen i skapet blir for høy. I tillegg kan du få kombiskap med ventilert kjøling for en jevnere temperatur i hele skapet.

Er det noe du lurer på?

Har du noen spørsmål angående et GRAM kombiskap, eller kanskje relatert til andre varer i vårt sortiment? Nøl uansett ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter slik at du kan får råd og veiledning. Vi kan nås på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk