21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

*Gjelder ikke varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Legg merke til at tilbudets utløpsdato opplyses på hvert enkelt produkt.

Gram Komfyrer

GRAM komfyr

Når du velger en komfyr fra GRAM kan du være sikker på at du får en pålitelig, funksjonell og energivennlig hvitevare, som designmessig vil kunne passe inn i de fleste kjøkken. Du vil kunne ha en rekke ulike designelementer å velge mellom, derfor er sannsynligheten høy for at du vil finne en GRAM komfyr som passer akkurat perfekt inn i ditt kjøkken.

Flere typer GRAM komfyr

Når du skal gå til innkjøp av en GRAM komfyr, er det første du skal ta stilling til om du vil ha en koketopp med induksjon, om den skal være keramisk eller om du heller ønsker den mer tradisjonelle masseplatevarianten. Den sistnevnte er det vi vil forbinde med en tradisjonell komfyr, der du tydelig kan se at hvert varmeelement er forhøyet og tydelig atskilt fra hverandre. Disse ovnene har ofte noe færre funksjoner, og kan dermed være ideelle for deg som ønsker en så enkel komfyr som mulig. Videre har man keramiske komfyrer og induksjonskomfyrer. Disse vil på sin side ha en glatt overfalte av herdet glass. Dermed vil du da få et meget elegant og oversiktlig utseende, som vil passe inn i de fleste kjøkken. Fordelen med disse er at de er enkle å rengjøre, samtidig som de inneholder en teknologi som gjør at de blir fortere varme, samtidig som restvarmen forsvinner fortere. Den nyeste teknologien innen området er induksjon, og disse utmerker seg spesielt ved en rask oppvarming, og en tilnærmet fraværende restvarme.

Selve ovnen

Ved valg av hvilken komfyr du skal bestemme deg for, vil også selve ovnen være et sentralt punkt. Det viktigste å være oppmerksom her, er hvor stor kapasitet i liter du ønsker at ovnen skal være. Med et stort ovnsrom, kan du være sikker på at du kan lage større middager til mange personer. Sentralt her kommer også hvilke funksjoner du ønsker tilgjengelig. For en økt fleksibilitet i matlagingen, kan det dermed være en fordel med ulike spesialtilpassede funksjoner slik at du kan få en så perfekt steking som overhodet mulig. Utover den vanlige varmluftsfunksjonen, kan du eksempelvis får komfyrer med egne opptinings- pizza- og boost funksjoner, i tillegg til den vanlige varmluften og over- undervarme.

Har du spørsmål?

Det er viktig for oss at du får en så god handel som overhodet mulig. Er det derfor noe du lurer på angående en GRAM komfyr, eller andre produkter i vårt sortiment, er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Vi kan nås via telefon på 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk