21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gram Oppvaskmaskiner

Gram oppvaskmaskin

Her hos oss på WhiteAway.no har vi samlet et utvalg av oppvaskmaskiner fra GRAM som alle er av en høy kvalitet til en god pris. GRAM har helt siden oppstarten i 1901 levert satt innovasjon og utvikling i høysetet. Dette er også noe man kan se i deres sortiment av oppvaskmaskiner, som kjennetegnes ved et høy funksjonsnivå, en energivennlighet og et stilrent og elegant design.

Hvilken størrelse?

Du bør på et tidlig stadium bestemme deg for hvilken størrelse du tenker din kommende oppvaskmaskin skal være på. Utover de ytre målene i mm, vil kapasiteten til en GRAM oppvaskmaskin oppgis i form av kuverter. En kuvert regnes da som et sett med bestikk, fat og glass for en person.

Hvilket design?

Også når det kommer til selve designet vil du få en rekke ulike valgmuligheter. I all hovedsak vil det viktigste her være å bestemme seg om man ønsker en innbyggings- eller en integrerbar oppvaskmaskin. En innbyggingsoppvaskmaskin er klar til bruk og kommer med et fastmontert frontpanel. En integrerbar oppvaskmaskin vil på sin side leveres uten et frontpanel slik at du selv kan velge noe som passer sammen med den øvrige innredningen på kjøkkenet. Du er da sikret å få et meget helhetlig og elegant utseende på kjøkkenet.

Energieffektivitet

Som nevnt tidligere er en GRAM oppvaskmaskin meget energieffektiv. Det vil si at de forbruker svært lite energi i løpet av en vask, samtidig som de har et svært lavt vannforbruk. Du vil kunne se den aktuelle energiklassen være oppgitt for hver maskin, i tillegg til vannforbruket. Uansett vil du ikke finne en GRAM oppvaskmaskin på disse sidene med en energisertifisering på under A.

Andre funksjoner og egenskaper

Siden de fleste oppvaskmaskiner blir plassert i nærheten av oppholdsrom, er det ønskelig med så stillegående maskiner som mulig. Dette er noe man har tatt høyde for hos GRAM, og man har dermed lagt vekt på lydisolering ved sine oppvaskmaskiner. Du kan dermed velge en GRAM oppvaskmaskin med et lydnivå på 44-49 dB.

For å sikre at du får en enkel og god oversikt over hvilke program som kjører, og lignende, kommer flere av maskinene med et LCD display. I tillegg er det en rekke spesialtilpassede programmer som tilpasser strøm- og vannforbruk, i tillegg til tidsbruken ut i fra hvor mye, og hva man ønsker å vaske.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på vedrørende en GRAM oppvaskmaskin eller andre produkter i vårt sortiment? Nøl i så fall ikke med å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21 95 92 08 eller via e-post [email protected]

Favoritter

Lukk