21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gram Ovner

Gram ovn

Vi på WhiteAway.no har her samlet et utvalg ovner fra GRAM. Dette er ovner som kjennetegnes ved at de har et fokus på å levere en høy kvalitet på både funksjoner og holdbarhet. Du vil kunne erfare at disse ovnene vil kunne gjøre det enklere og morsommere å lage mat, da du enkelt kan få en god kontroll over matlagingen i tillegg til at det hele blir en god del enklere. Vi er også sikre på at du vil finne en GRAM ovn som vil passe perfekt inn i ditt kjøkken.

Selvrensende ovner

En av funksjonene som er med på å gjøre bruken av en GRAM ovn meget enkel, er deres utvalg av selvrensende ovner. Med en slik funksjon vil ovnen i all hovedsak rengjøre seg selv, uten at det kreves videre innsats fra din side for å få den ren. Hovedsakelig er det snakk om to ulike typer for selvrens, pyrolyse og damprengjøring. Den førstnevnte tar i bruk høy temperatur slik at eventuell skitt legger seg som et leg med aske i bunnen av ovnen som enkelt lar seg tørke bort. Damprengjøringen vil på sin side anvende damp for rengjøringen.

Programmer og funksjoner

Som du vil kunne se kommer de fleste GRAM ovner med et utall av ulike programmer og funksjoner som alle er beregnet for å gi et godt resultat så enkelt som mulig. I tillegg til den sedvanlige varmluftsfunksjonen, kan du få ovner med ulike former for pizzafunksjoner, steketermometer, uttakbare ovnsstiger, i-cook timer og autmomatikkprogrammer.

I tillegg vil du kunne velge kombinasjonsovner med dampfunksjon, eller mikrobølgeovn. Disse ovnene gjør at du kan variere i stor grad mellom hva og hvordan du skal tilberede maten. Du får dermed et utmerket alternativ til den vanlige stekeovnen.

Vi hjelper deg?

Det er viktig for oss at du får svar på dine spørsmål, vi ønsker derfor at du kontakter oss hvis det er noe du lurer på angående en GRAM ovn eller andre produkter i vårt sortiment. Kundesenteret kan nås via telefon på 21 95 92 08 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk