21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Gram Platetopper

Gram kokeplater

Mangler du en ny kokeplate, kan Grams kokeplater være noe for deg. Grams kokeplater er skapt for å glede deg i kjøkkenet. En kokeplate bør være tilpasset dine behov - så derfor har du flere forskjellige Gram kokeplater du velge mellom.

Typer av kokeplater

Ditt nehov kan være forskjellig i valget av en ny kokeplate, alt etter om du skal utskifte hele kjøkkenet ditt eller om du bare skal utskifte din kokeplate. Gram kokeplater fremstilles som induksjonskokeplater eller keramiske kokeplater. Likheten for begge typer er, at de består av en jevn overflate, som vil være veldig enkel å ha med å gjøre, når du skal rengjøre din Gram kokeplate.

Induksjon eller glasskeramiske kokeplater

Induksjonskokeplater har vunnet frem i mange hjem. Det ikke noen synlig forskjell mellom en Gram induksjonskokeplate og en Gram glasskeramisk kokeplate. Forskjellen utspiller seg under overflaten, idet induksjonskokeplater har en elektrisk spole under kokefeltet. Et elektromagnetisk felt oppvarmer gryten, som et resultat av den elektriske spole. Det er altså ikke kokeplaten som blir varm, men din gryte. Være oppmerksom på at gryten vil stadigvekk avgi noe varme til kokeplaten, men den slukker seg selv helt automatisk, når du fjerner gryten fra kokeplaten. Dette har også den fordelaktige virkning, at hvis du søler noe vil det ikke brenne seg fast - fordi kokefeltet ikke er varmt.

Grams keramiske kokeplater er delt opp i kokesoner og noen kan nedfelles i bordplaten, som vil gjøre kjøkkenhygienen helt optimal.

Antall kokefelter

et kokefelt består som regel av 4 kokefelter, men Gram kan tilby en kokeplate med hele 5 kokefelter. Dette er ideelt, hvis du har en stor familie og skal bruke mange gryter på en gang. Du kan også velge å få en kokeplate fra Gram med dobbeltsoner som betyr, at du kan tilpasse varmeområdet ud fra dine gryters størrelser. På denne måten sikrer du, at varmen blir jevnt fordelt i bunnen av gryten, samtitid med at du sparer energi og reduserer risikoen for, at noen skal brenen seg fast, hvis gryten skulle koke over.

Størrelsen på din Gram kokeplate

En komfyr er annerledes enn en kokeplate, da den både inneholder en kokeplate og en ovn - derfor skal den også plasseres annerledes enn det som er tilfellet med en kokeplate. Kokeplater fra Gram kan fås i forskjellige bredder og dybder, slik at du kan få en Gram kokeplate i størrelsen som du måtte ønske.

Andre spesifikasjoner

Gram kokeplater fås med boosterfunksjon, som sikrer en ekstra rask oppvarming, når du f.eks skal foreta en rask oppkokning og finger-touch betjening, som betyr, at du betjener kokeplaten med berøring av dine fingre.

Er du i tvil om hvilken Gram kokeplate du skal velge eller har du andre spørsmål angående Gram hvitevarer, er du alltid velkommen til å kontakte WhiteAway.no's kundeserivce på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk