21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Hurom

Hurom - en av verdens første slowjuicere

Hurom er firmaet bak verdens første slowjuicer og har mer enn 40 års erfaring i bransjen. Fra starten har visjonen vært å hjelpe mennesker med å få det beste ut av naturen, med fokus på frukt og grønt - og at det skal skje i hjemmet, hvor man kan være 100 % sikker på hva som er i maten og drikken man lager. Det er også hjemme man har roen til å eksperimentere med forskjellige ingredienser og juiceoppskrifter. Hurom selger slowjuicere i 85 land over hele verden, fra Botswana, til Tyskland og Brasil.

Hva er fordelene ved en slowjuicer fra Hurom?

Den største fordelen med en slowjuicer, sammenlignet med en tradisjonell saftpresser, er at den behandler råvarene mer skånsomt. Mens saftpresseren slynger råvarene rundt ved høy hastighet, presser slowjuiceren ingrediensene langsomt gjennom et filter, eller en sikt. Det har sine fordeler: For det første bevarer du flere næringsstoffer, noe som gjør juicen enda sunnere. For det andre holder juicen seg i 3-4 dager i kjøleskapet. Til sammenligning holder juicen fra saftpressen i ett døgn. Den lange holdbarheten skyldes simpelthen at slowjuiceren ikke utsetter juicen for fullt så mye oksygen som saftpresseren gjør.

Juiceren presser mesteparten av saften ut, og overskuddsproduktet, også kalt pulp, egner seg derfor godt til matlaging. Pulpen fra en grønnsaksjuice kan brukes til kjøttboller, eller pastasaus, og pulpen fra søt juice kan brukes i f.eks. kaker eller boller.

Hva skal du tenke over før du kjøper en slowjuicer?

Det er tre ting du skal tenke på, før du kjøper en slowjuicer. For det første er det viktig å tenke over hvor mye arbeid du selv vil ha. Åpningen på juiceren bestemmer nemlig om du kan ha i frukt og grønt uten å dele dem på forhånd. Det er nemlig noen juicere som har en mindre åpning, og da skal du selv gjøre klar frukten på forhånd. Det er også forskjell på hvor mye av maskinen som skal vaske for hånd, og hvor mye som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Frister ikke rengjøringen, skal du gjerne kjøpe den maskinen, hvor flest av delene kan settes i oppvaskmaskinen. Vil du gjerne starte dagen med en juice, er det også verdt å tenke over utseende på maskinen. Skal den stå fremme på kjøkkenbenken kan det være en ide å finne en juicer med et design som matcher resten av kjøkkeninnredningen.

Har du spørsmål om Hurom sine slowjuicere er du alltid velkommen til å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Det gjelder uansett om du har et spesielt produkt i tankene, eller om du bare har bruk for hjelp til å finne den juiceren som passer best til deg.

Favoritter

Lukk