21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

Vær med i konkurransen - gavekort på 1.000 kr.*

Klima & Vifte

Prisgunstige produkter innen energi og klima

Hos oss på whiteaway vil du finne et bredt utvalg av produkter innen kategorien energi og klima, fra markedets ledende produsenter. Vi tilstreber oss å gi de beste prisene på et stadig økende utvalg av produkter, samtidig som vi ønsker å gi deg den beste servicen. Dermed håper vi å gjøre kjøpsprosessen så behagelig og enkel som mulig for deg som kunde.

Et godt inneklima

Det er et stadig økende fokus på å opprettholde et godt inneklima. Det er godt dokumentert at et dårlig inneklima har en mulig forverrende effekt på personer med astma, allergi eller annen form for overfølsomhet. For de aller fleste utgjør ikke inneklimaet noen helseutfordringer. Men, det er ikke dermed sagt at man ikke kan dra fordel av produkter som er med på å forbedre inneklimaet, enten man er allergisk eller ikke. Dermed kommer det også stadig nye produkter som får et stadig utvidet og forbedret funksjonsområde. Innen kategorien energi og klima er det da også en rekke produkter som hjelper med dette.

Et sentralt område for å få et forbedret inneklima er ventilasjon. For eksempel i våtrom som bad er det spesielt viktig å få den fuktige luften ut så fort som mulig for å hindre eventuell kondensering og mulige fuktskader. I denne sammenhengen tilbyr vi baderomsvifter som er med på å forhindre eventuelle fuktskader. Har skaden allerede skjedd, eller man har en fuktig kjeller eller lignende man ønsker å få renset, får du også kjøpt avfuktere, som på en effektiv og enkel måte kan drenere fuktigheten vekk.

Støv og partikler

Som nevnt er det spesielt viktig for personer med astma, allergi eller andre former for overfølsomhet at man opprettholder et godt inneklima. Støvpartikler i luften vil eksempelvis kunne irritere slimhinnene i nese, hals og luftveier. Dermed er eksempelvis fjerning av svevestøv en viktig faktor i et forbedret inneklima. Med en luftrenser kan man få luften fri for støv, pollen, røyk eller annen dårlig lukt, og gi er merkbart bedre inneklima, uansett om man er allergiker eller ikke.

Vi hjelper deg!

Er det noe du lurer på angående produkter innen kategorien energi og klima, eller har kanskje relatert til andre av de produktene vi har i sortimentet? I så fall ønsker vi at du tar kontakt med vårt kundesenter, så kan vi hjelpe deg med det du måtte lure på. Kundesenteret kan nås via telefon på 800 069 89 eller via e-post på [email protected]

Favoritter

Lukk