21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Støvsugere

Støvsugere

Vi har et bredt utvalg av støvsugere i vårt sortiment, fra kjente produsenter som Electrolux, Bosch, iRobot og Adelberg. Det finne en rekke forskjellige varianter til ulikt bruk, samtidig som det er noen sentrale faktorer man gjerne bør overveie får man bestemmer seg for hvilken støvsuger man skal kjøpe. Dette kan være om man skal ha med eller uten pose, lydnivået, arbeidsradiusen eller om man ønsker HEPA filter.

Trenger du hjelp med å finne den riktige støvsuger? Les vår støvsugerguide

Flere forskjellige typer av støvsugere

Det er en god idé at på forhånd beslutte seg for hvilke funksjoner som er viktige for deg å ha på din nye støvsuger, og hvilke du kan klare deg uten. Selv om støvsugeren er en «gammel» oppfinning så blir modellene hele tiden oppdatert og utstyrte med nye smarte funksjoner som man ikke visste manglet. I dag består derfor markedet av alt fra billige basismodeller til mer avanserte modeller med ekstrafunksjoner.

Men de fleste støvsugere er ikke så avanserte å bruke. Hvis du leser igjennom brukerveiledningen først for å være på den sikre siden med hvordan man bruker alle knappene er det bare å kjøre på.

Sjekk vårt utvalg av:
* Tradisjonelle støvsugere
* Robotstøvsugere
* Trådløse støvsugere
* Håndstøvsugere
* Grovstøvsugere
* Sentralstøvsugere
* Støvsugere til dyrehår

Hvis du vil ha en støvsuger som er 2-i-1 så sjekk den populære Electrolux ErgoRapido.

Håndstøvsugere

Håndstøvsugere er et vanlig hjelpemiddel i hjemmet som brukes til å nå de områdene som er vanskeligst å nå i huset eller bilen. Disse er hyppig benyttet som følge av de er raske og enkle i drift når det kommer til å suge opp skitt og støv. Slike håndholdte støvsugere er da drevet av oppladbare batterier, slik at de er meget anvendelige. Man ser også gjerne at disse modellene er nokså rimelige. Slike håndholdte støvsugere er riktig nok ikke beregnet som en erstatning til de større tradisjonelle støvsugerne.

Lydnivå

Et av de mest sentrale punktene ved innkjøp av en ny støvsuger er dens lydnivå. Av nåtidens støvsugere tilstreber produsentene å finne den perfekte kombinasjonen mellom effekt og lydnivå. Dermed finner man en rekke støvsugere med et lydnivå på om lag 60dB, noe som tilsvarer det samme lydnivå man regner en vanlig samtale mellom to personer å ligge på.

Trenger du hjelp eller har spørsmål?

Er du i tvil om hvilken støvsuger du skal velge eller har du andre spørsmål om hvitevarer, er du alltid velkommen til å ringe whiteaways kundeservice på tlf. 21 95 92 08.

Favoritter

Lukk