Logo
21 95 92 08 kundeservice er stengt
  • MandagStengt
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-18
  • TorsdagStengt
  • FredagStengt
  • Lørdag12-17
  • SøndagStengt
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Shop
Oppskrifter

3 gode grunner til å lage hjemmelaget saft og juice

Juice er en god måte å få i seg 5 om dagen på. Hvis du ikke allerede lager hjemmelaget juice eller smoothie gir vi deg 3 gode grunner til å begynne nå.

Annonsesamarbeid med Magimix

Det er sunnere

Når du presser ingrediensene selv i en saftpresser, får du et høyere innhold av næringsstoffer i juicen, enn det hvis du kjøper juice på butikken. Når du bruker friske og gode ingredienser er heller ikke næringsstoffene brutt ned. I tillegg bruker man ofte mer av frukten, når man lager hjemmelaget juice. Faktisk får du i deg flere næringsstoffer, enn hvis du spiser en tilsvarende mengde rå frukt. Næringen opptas nemlig bedre som væske en som hel frukt.

Du vet hva du får i deg

Samtidig som du får flere næringsstoffer med i juicen, er du også 100 % sikker på hva du har puttet i den. Du trenger heller ikke å finlese på kartongen for å lette etter sukker, E-nummer eller andre tilsetningsstoffer.

Du kan også lage hjemmelaget smoothie.

5 om dagen er godt for magen

Vi har alle hørt det, 5 om dagen er godt for magen, og ja det gjelder både frukt og grønt. Det er ikke alltid like enkelt å få i barna like mye grønt som frukt, men i smoothie og saft har man faktisk mulighet til å snike inn litt grønnsaker også. F.eks. avokado, selleri og rødbeter. Det er bare å eksperimentere seg frem til den beste juicen eller smoothien.

LES OGSÅ: Så lenge holder maten i fryseren

Kom i gang med å lage egne oppskrifter

Er du ikke sikker på hvor du skal starte? Her får du en kjapp og enkel guide. Nedenunder har vi delt 20 frukter og grønnsaker inn i 4 kategorier. Velg én fra hver kategori for å lag en sunn og velsmakende juiceoppskrift. Du utvider enkelt listen ved å prøve deg frem, eller ved å søke etter flere oppskrifter på internett. a

  • De søte: Epler, gulrøtter, pærer, rødbeter og søtpoteter
  • De nøytrale: Agurk, grønnkål, rød paprika, selleri og spinat
  • De som renser: Broccoli, sitron, hvitløk, ingefær, løvetannblad
  • De ekstra sunne: Brønnkarse, dill, koriander, mynte og persille

Magimix har smarte 3-i-1 og 5-i-1 juicere.

La saftpresseren gjøre jobben for deg 

Det tar tid å lage juice, hvis du ikke har det riktige utstyret. Produsenten Magimix har lansert den smarte Le Duo-serien, som er en kombinasjon av en tradisjonell sentrifugal juicer og en innebygget sitruspresser. 3-i-1-modellen, som fås i både svart og hvit, har også SmoothieMix-tilbehør, som hjelper deg med å lage sunne, søte og gode smoothies.

Den store 5-i-1-modellen har også tilbehør som hjelper deg med å skjære frukt og grønt, og er opplagt til å lage salater eller skivet frukt og grønt til matpakker. Saftpresserne er produsert i Frankrike og kommer med en utvidet 3-års garanti samt en motorgaranti på hele 20 år.

Drikke
Helse og sunnhet

Natalie fra whiteaway

Favoritter

Lukk