Logo
21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
 • Mandag9-19
 • Tirsdag9-19
 • Onsdag9-19
 • Torsdag9-19
 • Fredag9-16
 • Lørdag12-17
 • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Shop
Matlaging

3 gode grunner til å lage hjemmelaget saft og juice

Juice er en god måte å få i seg 5 om dagen på. Hvis du ikke allerede lager hjemmelaget juice eller smoothie gir vi deg 3 gode grunner til å begynne nå.

Annonsesamarbeid med Magimix

Det er sunnere

Når du presser ingrediensene selv i en saftpresser, får du et høyere innhold av næringsstoffer i juicen, enn det hvis du kjøper juice på butikken. Når du bruker friske og gode ingredienser er heller ikke næringsstoffene brutt ned. I tillegg bruker man ofte mer av frukten, når man lager hjemmelaget juice. Faktisk får du i deg flere næringsstoffer, enn hvis du spiser en tilsvarende mengde rå frukt. Næringen opptas nemlig bedre som væske en som hel frukt.

Du vet hva du får i deg

Samtidig som du får flere næringsstoffer med i juicen, er du også 100 % sikker på hva du har puttet i den. Du trenger heller ikke å finlese på kartongen for å lette etter sukker, E-nummer eller andre tilsetningsstoffer.

Du kan også lage hjemmelaget smoothie.

5 om dagen er godt for magen

Vi har alle hørt det, 5 om dagen er godt for magen, og ja det gjelder både frukt og grønt. Det er ikke alltid like enkelt å få i barna like mye grønt som frukt, men i smoothie og saft har man faktisk mulighet til å snike inn litt grønnsaker også. F.eks. avokado, selleri og rødbeter. Det er bare å eksperimentere seg frem til den beste juicen eller smoothien.

LES OGSÅ: Så lenge holder maten i fryseren

Kom i gang med å lage egne oppskrifter

Er du ikke sikker på hvor du skal starte? Her får du en kjapp og enkel guide. Nedenunder har vi delt 20 frukter og grønnsaker inn i 4 kategorier. Velg én fra hver kategori for å lag en sunn og velsmakende juiceoppskrift. Du utvider enkelt listen ved å prøve deg frem, eller ved å søke etter flere oppskrifter på internett. a

 • De søte: Epler, gulrøtter, pærer, rødbeter og søtpoteter
 • De nøytrale: Agurk, grønnkål, rød paprika, selleri og spinat
 • De som renser: Broccoli, sitron, hvitløk, ingefær, løvetannblad
 • De ekstra sunne: Brønnkarse, dill, koriander, mynte og persille

Magimix har smarte 3-i-1 og 5-i-1 juicere.

La saftpresseren gjøre jobben for deg 

Det tar tid å lage juice, hvis du ikke har det riktige utstyret. Produsenten Magimix har lansert den smarte Le Duo-serien, som er en kombinasjon av en tradisjonell sentrifugal juicer og en innebygget sitruspresser. 3-i-1-modellen, som fås i både svart og hvit, har også SmoothieMix-tilbehør, som hjelper deg med å lage sunne, søte og gode smoothies.

Den store 5-i-1-modellen har også tilbehør som hjelper deg med å skjære frukt og grønt, og er opplagt til å lage salater eller skivet frukt og grønt til matpakker. Saftpresserne er produsert i Frankrike og kommer med en utvidet 3-års garanti samt en motorgaranti på hele 20 år.

Drikke
Helse og sunnhet

Christian fra WhiteAway

Christian hjelper deg med å forstå hvitevarene dine litt bedre. Han leser gjennom bruksanvisningene og forklarer deg hva de tekniske termene betyr. På fritiden er han en kløpper på data og en skikkelig lesehest.

Favoritter

Lukk