Logo
21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Shop
Aktiviteter og DIY

6 kreative måter å pakke julegavene inn på

Vil du gjerne gjøre litt ekstra ut av julegavekinnpakningen? Her får du 6 gode ideer til hvordan du kan pakke inn julegavene i år.

Pakk inn med flott gavepapir og gavebånd

Det er ikke alltid det skal så mye til for at julegaven blir ekstra pen. Kjøper du inn pent julepapir, forskjellige gavebånd, båndsplitter (fås hos Nille), kan du gjøre mye ut av gaven. Se bare her i videoen nedenunder.   

Fold din egen gaveeske

Gaveesken er perfekt til mindre gaver som f.eks. smykker, slipsnåler eller penger – og den er så dekorativ, at du kanskje til og med kan bruke den til oppbevaring etterpå.

gaveesker

Det er verdt å investere i et litt kraftigere papir, som f.eks. origamipapir eller kartong. Det flotte, men tynne julegavepapiret egner seg nemlig ikke så godt her. Du finner et stort utvalg i hobbyforretninger, og da er det bare å sette i gang produksjonen. Se videoen her.

gaveinnpakning med perler

Pynt til den store gullmedaljen, bånd, blonder og perler

Det er ingen regler eller begrensninger når det kommer til å pynte julegaver. Du kan f.eks. pakke gaven inn i et nøytralt papir i brunt, hvitt eller sort, for så å pynte med bånd, perler, blonder, stoffstykker, paljetter og fjær.Du kan også pakke gavene inn i avispapir eller gamle magasiner. Det gir også en flott effekt. Det er kun fantasien som setter grenser. Se videoen her.

gavesloyfe

Enklere enn det ser ut, sløyfe av gavebånd

En flott gavesløyfe er toppen av kransekaka, når vi snakker julegaveinnpakning. Sløyfen ser kanskje avansert ut, men det er ikke så vanskelig som det ser ut.Sløyfen er enklest å lage hvis du bruker brede gavebånd, men er du fingernem kan du også bruke vanlig gavebånd, og lage små, fine sløyfer. Sett sløyfene fast på julegavene med dobbeltklebende tape. Se videoen her.

skjorte og slips i julegave

Det er en klassiker, å gi skjorte og slips i julegave, men det er ikke sikkert at du har gjort det på denne måten før. Du vil garantert imponere, hvis du pakker inn som i videoen. Det er kanskje ikke den enkleste måten å pakke inn på, men det er helt klart en av de mest kreative. Er det faktisk en skjorte du skal gi vekk, er det helt perfekt, men det er ikke et krav. Se videoen her.

gave med lomme

Lag julegaveinnpakning med lomme til kortet

En julegave skal jo ha et til og fra-kort. I videoen nedunder viser de deg hvordan du kan pakke gaven inn slik at du får en smart lomme, som du kan stikke til og fra lappen eller julekortet i. Det er både enkelt og dekorativt, og så slipper du å bekymre deg for om kortet forsvinner under juletreet. Se videoen her.

Artige tips

Mia fra WhiteAway

Mia er en entusiastisk fritidskokk, som liker å inspirere med oppskrifter og tips. Hun går gjerne på jakt i bruktbutikker, og gleder seg over de små tingene som gir hverdagen litt mer smak og farge.

Favoritter

Lukk