Logo
21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Shop

Årets julegavetips: Dette kommer til å ligge under juletreet i 2016

Juletiden nærmer seg, og julegaverushet går snart i gang. Vet du ikke hva du skal gi i julegave? Her får du vite hva som var populært i fjor, og hva som sannsynligvis kommer til å havne under juletreet i år.

Fjorårets julegavetrend, high-tech og hverdagsluksus

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal gi i julegave. Hva gir man til dem som tilsynelatende har alt? Svaret ser ut til å være tredelt, nytte-, kropp og helse- og nye og innovative teknologiprodukter var nemlig en hit under juletreet i fjor. Og sannsynligvis kommer de til å ligge under juletreet i år igjen. 

Robotstøvsugeren - en liten hjelper i hjemmet

At robotstøvsugeren snek seg inn under fjorårets julegavetre, er kanskje ikke så overraskende, spesielt med tanke på at den ble kåret til årets julegave 2015 (julklap ) i Sverige. En selvkjørende robotstøvsuger er også en ypperlig gave til de som har det travelt, de som trenger hjelp til den daglige rengjøringen, og til de som ikke er like spreke som de en gang var. En god presang til foreldre, søsken og besteforeldre med andre ord.

iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980

Trofaste og stilige kjøkkenmaskiner

Populære bakeprogrammer som Hele Norge Baker og den britiske originalserien The Great British Bake Off har kanskje noe av skylden for at kjøkkenmaskinene var så populære i fjor. Kenwood og KitchenAid står gjerne øverst på ønskelisten til de som er glade i å både koke og bake, men er en litt dyrere julegave, avhengig av tilbehør, modell og farge.

To billigere alternativ

Synes du kjøkkenmaskinen blir for dyr, er håndmikseren et godt alternativ. Den kan nemlig også piske krem og elte løse deiger. Stavmikseren, som er utrolig funksjonell, er også en smart gave til de som skal flytte for seg selv.

Gi kjøkkenmaskin eller stavmikser i julegave?Kenwood KMM770 og Braun MQ725 

Populær hårduppeditt, som gir fenomenale krøller

Det er ikke få ganger man kan nå å fikse håret i julesesongen, julebord, juleaften, fest i romjula og nyttårsaften, for å nevne noen. Kanskje er det derfor den foregående Curl Secret modellen fra Babyliss var så populær rundt juletider.Med Curl Secret kan du nemlig lage krøller til hverdag og fest. Den patenterte Auto Curl-teknikken gjør det nemlig enkelt for deg å få krøller som holder lenger. Håret dras forsiktig gjennom den keramiske krøllrullen og ut kommer perfekte krøller. En flott presang til de som gjerne vil ha krøller i håret.

BaByliss Curl SecretBaByliss Curl Secret

Klassikeren - den elektriske tannbørsten

Den elektriske tannbørsten er en klassisk gave, og finner derfor ofte veien under juletreet. Om du har en alminnelig tannbørste, eller en tidlig versjon av den elektriske, så har det skjedd mye innovasjon de seneste årene. Den elektriske tannbørsten er blitt enda mer effektiv til å fjerne matrester og plakk, og til å holde tennene fri for karies.

 Oral-B PRO790 duo Oral-B PRO790 duo 

Til ham og til henne: Barbermaskin og diamantsliper

Den tradisjonelle gaven til mann, far og kjæreste er gjerne sokker, skjorter, shaver eller barbermaskin. Som med den elektriske tannbørsten, blir barbermaskinen hele tiden forbedret.

Mens den gamle utdaterte modellen har kortere og kortere batteritid, har den nye, moderne og mer reisevennlige barbermaskinen, ladestasjon og reiseveske, og best av alt en teknologi som gir en enda bedre og tettere barbering.

Braun 9290cc - serie 9 og SILKN Revit Diamant peelingBraun 9290cc - serie 9 og SILKN Revit Diamant peeling

Si farvel til døde hudceller

Hvis du vil gi noe annet enn hudkremer og parfymer til jul, er gjerne en diamantsliper fra SILKN tingen. Peeleren sliper huden bløtt, men effektivt, og fjerner døde hudceller på kropp, hender og føtter.Rynker og fine linjer viskes ut, huden blir merkbart glattere, arr blir mindre synlige, åpne porer mindre og overfladiske pigmentforskjeller redusert. Det er en av de enkleste anti-aldrings ansiktsbehandlingene som finnes, og det kan gjøres hjemme.  

Juicebølgen har satt fart på saftpresserene

Det er blitt veldig populært å kjøpe saftpressere, som lager forfriskende saft og juice av all slags frukt og grønt, siden juicetrenden grep landet for noen år tilbake. Vil du gi kjæresten eller foreldrene dine et C-vitamin boost i det nye året, er det kanskje en saftpresser du skal handle inn til jul?

Wilfa SJ-150A Juicemaster Wilfa SJ-150A Juicemaster 

Wake-up light og lysterapi

Det er mye fokus på helse og livsstil, når det gjelder å handle nytt til hjemmet. Vil du sørge for gode vaner i det nye året, er det gjerne blant ny-oppfinnelsene wake-up light eller lysterapi du skal lete. Det kan være tungt å stå opp om morgenen, spesielt nå om vinteren som det er mørkt når vi våkner og det er mørkt når vi kommer hjem. Da kan det være en ide å kjøpe en Wake-up light, som sørger for at du våkner opp om morgenen eller en lysterapilampe, som gir dagslys til et vintertrøtt hode. Her kan du glede både deg selv og andre i vintermånedene.

Philips HF3500/01 Wake-Up og Beurer TL30Philips HF3500/01 Wake-Up og Beurer TL30

Disse vant årets julegave i 2016

Fagbladet Elektronikkbransjen har kåret årets julegave for 13 gang, og det var Sony PlayStation VR som stakk av med prisen i år. Fagjuryen, som bestod av teknologijournalister og bransjefolk fra kjeder og nettbutikker, har kåret vinnere i flere kategorier, og igjen er det ny-teknologiske produkter og forventet popularitet som har vært hovedkriteriene. 

Årets kjøkkenprodukt snakker med telefonen din

Nespresso maskinen, Nespresso Prodigio, lar deg styre kaffemaskinen via Bluetooth fra en App på mobilen din. Det vil si at du kan fjernstyre at kapselmaskinen brygger en kopp kaffe, og at du blir varslet hvis det er få kapsler igjen, eller hvis maskinen trenger vedlikehold.Nespresso Prodigo Titan Maskinen kommer i to modeller: Prodigo Titan og Prodigo Milk Titan.

Årets småelektriske, varsler deg på mobilen om du pusser for hardt

Oral-B Genius 9000 kan også smykke seg med titelen årets julegavtips i år. Tannbørsten har Bluetooth, kan styres med en app på mobilen, og følger med på om du pusser riktig. Oral-B Genius 9000Oral-B Genius 9000

Det følger nemlig med en holder til mobilen, som du kan feste på speilet mens du pusser tenner. Tannbørsten bruker posisjonsteknologi, og følger med på hvordan du pusser via kameraet på telefonen. Den sier fra om du trykker for hardt, om du pusser for kraftig, og om du har pusset lenge nok. Det følger med fire børstehoder og et reiseetui i pakken. Vil du lese mer om årets øvrige julegave-vinnere, finner du hele listen her

Kilder: Fagbladet Elektronikkbransjen, HUI.se og Dinside.no

Mia fra WhiteAway

Mia er en entusiastisk fritidskokk, som liker å inspirere med oppskrifter og tips. Hun går gjerne på jakt i bruktbutikker, og gleder seg over de små tingene som gir hverdagen litt mer smak og farge.

Favoritter

Lukk