Logo
21 95 92 08 åpent i dag kl. 12-17
  • Mandag9-16
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Shop

Fold kreative juleservietter til middagsbordet

Når bordet dekkes julaften pynter man som regel mer opp enn vanlig. Fine tallerkener, bestikket man arvet etter bestemor, og juleduk på bordet. Men hva med serviettene?  Her viser vi deg hvordan du folder kronen på verket, med servietter i beste julestil. 

Med disse flotte og kreativt foldede juleserviettene, garanterer vi at du kommer til å imponere gjestene i juletiden, uansett om de kommer til middagen eller kaffen. 

Fold et juletre

Det blir nesten ikke mer jul, enn det klassiske juletreet. Bruk grønne, tykke servietter, som i videoen nedenunder, eller eksperimenter med forskjellige farger og mønstre. Du kan også bruke tynne servietter, men de får penest form, når servietten er litt tykkere.

 

Fold en julestjerne

Julestjernen med 4 tagger er ikke den enkleste du kan folde, men resultatet er til gjengjeld ganske imponerende. Kombiner f.eks. en rød og en grønn serviett, for å etterligne blomsten.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/4ox1dboR-XY

Fold et julehjerte

Det er både hyggelig og romantisk å folde et julehjerte. I tillegg er det enkelt, så da kan alle være med å forberede julen.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/ftpCC_Pr2Nk

Fold en nissestøvel

Nissestøvelen er et hyggelig og litt annerledes innslag på middagsbordet. Det er litt som å folde et papirfly, så vanskelighetsgraden er heller ikke høy her. Et godt tips er likevel å bruke alminnelige servietter, som er enklere å folde flere ganger. Til slutt kan du fylle støvelen med en hyggelig overraskelse til gjestene.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/pFBWIWO_A5M

Aktiviteter og DIY
DIY

Natalie fra whiteaway

Favoritter

Lukk