Logo
21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Chatten er
åpen

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Shop
Ditt produkt
Guide til kjøp

Videoguide: Slik velger du den riktige kjøkkenventilator

Det er en rekke faktorer du bør tenke over før du kjøper deg en ny kjøkkenvifte. Intern eller ekstern motor? Hvor kraftig skal den være? I videoene nedenfor veileder vi deg til riktig kjøp av kjøkkenvifte.

Vi hjelper deg!

Det kan være en overveldende prosess å kjøpe ny kjøkkenvifte, da det er mange tekniske spesifikasjoner man må være oppmerksom på. Samtidig er det ikke alle kjøkkenvifter som kan brukes og installeres på alle kjøkken. Vi vil gjerne gjøre det lettere for deg å velge kjøkkenvifte, og derfor har vi laget denne videoguiden på seks korte filmer. Ser du gjennom hele guiden, har du alt du trenger for å gjøre et godt kjøp, og vi anbefaler at du ser guiden i den angitte rekkefølgen. Guiden består av fem filmer (foruten en kort intro) som omhandler følgende emner:

1) Her går vi gjennom de forskjellige kjøkkenviftetypene som finnes på markedet. Overordnet må du velge om kjøkkenviften din skal henge på veggen eller i taket. Ut fra dette kan du finne den typen kjøkkenvifte som passer til kjøkkenet ditt.

2) I den andre filmen går vi gjennom de forskjellige måtene luften på kjøkkenet ditt kan renses; altså hva kjøkkenviften gjør med luften når den er «sugd inn». Du kan enten velge en resirkulerende kjøkkenvifte, eller en kjøkkenvifte med avtrekk. Kjøkkenviften med avtrekk fører luften ut i det fri gjennom en avtrekkskanal. Alternativt kan du resirkulere luften. Da slipper du å lage et hull i muren eller taket, siden luften blir renset i selve kjøkkenviften gjennom et filter.

3) Du må bestemme deg for om kjøkkenviftemotoren skal plasseres i kjøkkenviften eller utenfor kjøkkenet, eksempelvis på loftet eller utenfor taket. Velger du en ekstern motor, vil lydnivået bli lavere. I tillegg kan du da velge en motor med større kapasitet, siden du ikke er begrenset av at motoren må kunne ligge i selve kjøkkenviften.

4) Det er viktig å velge en kjøkkenvifte som har den rette sugestyrken. Det ser vi nærmere på i den fjerde filmen. Den anbefalte sugestyrken avhenger av hvilken kjøkkenvifte du har valgt, og hvordan rørføringen er i hjemmet ditt.

5) Til slutt må du forholde deg til hvor bred kjøkkenviften skal være, og hvilket lydnivå kjøkkenviften skal ligge på. Hvis du har spørsmål, kan du selvfølgelig alltid kontakte oss på 70 70 29 29.

Se vårt store utvalg av kjøkkenvifter her.

Christian fra WhiteAway

Christian hjelper deg med å forstå hvitevarene dine litt bedre. Han leser gjennom bruksanvisningene og forklarer deg hva de tekniske termene betyr. På fritiden er han en kløpper på data og en skikkelig lesehest.

Favoritter

Lukk