21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-16
  • Mandag9-20
  • Tirsdag9-20
  • Onsdag9-20
  • Torsdag9-20
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Hvitevarer

Hvitevarer, enkelt og greit

Velger du de riktige hvitevarene, kan du gjøre hverdagen enklere, mer komfortabel og mer energieffektiv. Jo mer hvitevarene gjør jobben for deg – jo mer tid får du til overs. Vi vil gjerne gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne det du leter etter, og jobber hardt for å tilby deg best mulig pris og service.

Hos oss finner du et bredt utvalg av hvitevarer til både kjøkken og bad, fra de beste produsentene på markedet. Du kan f.eks. velge mellom Electrolux, Bosch, AEG, Siemens, Whirlpool, Miele og LG, som alle har forskjellig design og funksjonalitet, og da blir det ikke vanskelig å finne den helt riktige løsningen til ditt hjem.

Hva har du bruk for?

Det viktigste å ha i mente, når du skal kjøpe nye hvitevarer, er om produktene kan det du vil at de skal kunne, om det nå er en oppvaskmaskin, en ovn, en platetopp, et kjøleskap en vaskemaskin eller en tørketrommeldu er på utkikk etter. I takt med utviklingen tilbyr de forskjellige produsentene funksjoner og løsninger som er med til å gjøre hverdagen enklere. Derfor er det også en god ide å tenke over hvor mye funksjonalitet du har bruk for? Hvor stor skal den være, hvor mye kapasitet skal den ha, og hva med energieffektivitet, pris, design og spesialfunksjoner?

Integrerte hvitevarer

Det blir også mer og mer vanlig å kjøpe hvitevarer som integreres i kjøkkenløsningen din. Med integrerte eller halvintegrerte hvitevarer får du en stilren og ensartet løsning, fordi du kan gjemme vekk fryseren, kjøleskapet og oppvaskmaskinen bak kjøkken- og skapdører. Hvitevarer som skal integreres leveres nemlig uten frontplater, og gir deg frie hender til å bestemme hvordan kjøkkenet skal se ut. I de halv-integrerte modellene er det som regel kun displayet, eller betjeningspanelet som blir synlig, mens de integrerte ikke synes i det hele tatt.

Energivennlige hvitevarer – godt for lommeboken, godt for miljøet.

Utviklingen av energieffektivitet går i rasende fart, og i dag tilbyr produsentene hvitevarer som er enda mer energivennlig og tilpasset miljøet, enn for bare noen år siden. Størstedelen av hvitevarene på markedet i dag presterer godt og har minst energiklasse A, men det er også flere som har enda flere plusser i boken (A+++). Selv små forskjeller i energiforbruket kan gjøre en stor forskjell på lang sikt, både for miljøet og for strømforbruket dine. Se etter energimerket og gå etter plussene, så er du sikret en langsiktig investering. Du kan lese mer om energimerking av hvitevarer på Svanemerket sin merkeoversikt.

OBS! I mars 2021 kommer en ny energimerking for noen hvitevaregrupper, det gjelder vaskemaskiner, kombinerte tørke- og vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og kjøl & frys (inkl. vinkjøleskap). Den nye energiskala går fra A-G, og kravene i de høye merkinger er strengere. Dessuten har man innført nye testmetoder tilpasset til hver kategori. Du kan lese alt om den nye energimerkingen her.

Lavt vannforbruk

Vaskemaskinen og oppvaskmaskinen krever vanntilførsel, og hvor mye de faktisk bruker spiller en stor rolle for miljøet. Noen liter mindre per oppvask eller vask kan gjøre en stor forskjell i lengden, spesielt fordi man ikke skifter ut hvitevarene så ofte. For å garantere at ressursene utnyttes på best mulig måte, har visse vaskemaskiner f.eks. vektregistrering, eller en sensor som måler hvor mye du skal vaske, og tilpasser vannforbruket deretter. Det finnes også oppvaskmaskiner med øko-program.

Kapasitet, størrelse og behov

Det er viktig å tenke over kapasitet, størrelse og behov, før du kjøper nye hvitevarer, det er nemlig lett å bli overveldet i mylderet av produsenter og forskjellige funksjoner. Hvor stor kapasiteten skal være avhenger av hvor mange dere er i hjemmet. Kjøper du en fryseboks som er for stor, ender du ikke bare opp med å bruke unødvendig mye energi, men kanskje også unødvendig mye plass. Mens et kjøleskapsom er for lite, kan vise seg å ikke holde maten kald nok.

Har du lite plass hjemme, så ikke fortvil, det fins mange smarte løsninger på markedet, benkoppvaskmaskiner, kombiskap og vask-tørk maskiner for å nevne noen. Har du et stort hus, og en stor familie, fins det til gjengjeld hvitevarer med eksta stor kapasitet, slik at du alltid har plass til det du trenger.

Spar plass med 2-i-1 løsninger

En måte å optimere plassbruken på er å velge kombinerte løsninger, f.eks. kombiskap, vask-tørk maskiner og kombiovner. Du kan også velge varer som står i stil med hverandre, som f.eks. side-by-side skap. Kombiskap med en kjøle- og fryseseksjon kan være en perfekt løsning for deg som har mindre plass, mens et side-by-side skap (amerikansk løsning med kjøl og frys ved siden av hverandre) kan minske energiforbruket i et større kjøkken. Du finner til og med ovner og mikrobølgeovner som er multi-funksjonelle, og gir deg flere muligheter, når du lager mat. Hos oss finner du også flere maskiner med vaskemaskin- og tørketrommelfunksjon i samme maskin, som sparer mye plass på vaskerommet.

Lydnivået på hvitevarene

Man skal heller ikke glemme lydnivået. Forskjellene kan være store, og har du åpne-romløsninger, kan lydnivået på en oppvaskmaskin fort bli en kjedelig snakkis rundt sofabordet. Heldigvis finnes det flere hvitevarer som er nærmest stillegående, og kombinert med tidsstyring kan du sette dem i gang over natten, dersom du vil det.

Det kan være svært å vite hva man skal velge. Står du mellom to modeller, eller vil du gjerne ha litt rådgivning? Vi hjelper deg gjerne. Ring, eller skriv til oss på chat, eller e-post, til [email protected].

Favoritter

Lukk