21 95 92 08 åpent i dag kl. 9-19
  • Mandag9-19
  • Tirsdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lørdag12-17
  • Søndag12-17
Lukk
Kontakt oss
via e-post her

Favoritter

Lukk
Favoritter
Favoritter
Basket
Kurv
Meny

*Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt, tilbehør, varer merket med "Sjekk prisen", "Bestseller" og kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbudets varighet på det enkelte produkt.

Frysere & Fryseskap

Kjøp ditt nye fryseskap eller fryser her

Er du på utkikk etter en ny fryser eller fryseskap, har du en rekke forskjellige modeller, størrelser og fasonger å velge mellom. I vårt sortiment har vi blant annet små mini, lite og fryseskap og frysebokser fra kjente produsenter som Whirlpool, Electrolux, Miele, Siemens og Bosch og mange flere. Modellene skiller seg fra hverandre ved at de har forskjellig kapasitet, strømforbruk, lydnivå og funksjoner. Du kan få både frittstående og integrerte modeller. Dermed er det opp til deg å velge en fryser som oppfyller dine ønsker og behov.

Fryserens kapasitet

Hvor stor fryser du skal kjøpe avhenger av hvor stor kapasitet du trenger, og hvor mye plass du har til rådighet. Med kapasitet menes volumet i fryseren (måles i liter), og innfrysningskapasitet (måles i kilo) som kan fryses ned for hvert døgn. Hvor mange dere er i husstanden og hvor ofte dere kjøper inn gir en pekepinn på hvor mye kapasitet man trenger. En liten husholdning har kanskje ikke behov for en egen fryser, men bør heller ta en kikk på et kjøleskap med fryseboks eller et kombiskap.

Strømforbruk

Det kan lønne seg å velge en fryser med et lavt strømforbruk, både for miljøet og for lommeboken. I vårt sortiment har vi frysere med energiklasse A til A+++. Sammenligner man en fryser i klasse A++ og klasse A bruker den første nær halvparten så mye strøm målt i kWh. Det kan med andre ord lønne seg å gå for en energieffektiv modell.

Fryseskap eller fryseboks

Frittstående fryseskap og integrerte fryseskap har en vertikalt hengslet dør, og ligner til forveksling et kjøleskap. Kjølekapasiteten fordeles gjerne i hyller og skuffer, noe som gjør det enkelt å få en oversikt over frossenvarene. Fryseskap fås også som integrerte modeller. Disse leveres uten frontpanel slik at man selv kan velge utseende og design.

En fryseboks har stor kapasitet, og plasseres gjerne i kjelleren eller i boden. På grunn av fasongen og den store lagringsplassen, tar disse modellene opp mer plass enn fryseskapet. Fryseboksen holder godt på temperaturen og er derfor litt mer energieffektiv enn et fryseskap.

Lydnivå

Lydnivået på en fryser ligger som regel mellom 40 dB og 45 db, noe som regnes som mer eller mindre stillegående. Men man kan også finne frysere med et lydnivå på 35 dB. Avhengig av hvor din fryser skal plasseres, er det derfor en god ide å ta en kikk på hvor mye lyd den lager.

Smarte funksjoner

Moderne frysere leveres med flere nyttige funksjoner, eksempelvis elektronisk temperaturstyring, som gjør det enklere å regulere temperaturen. Det har også blitt mer vanlig at frysere har et optisk og/eller et akustisk varslingssystem som sier ifra hvis temperaturen stiger. Enkelte skap leveres også med en SoftClose funksjon, som gjør dørene enklere å åpne og gir en dempet lukking.

Automatisk avriming

Når man åpner fryseren, og slipper romtemperert luft inn, vil den fuktige luften fryse til is. Når det danner seg mye rim og is i fryseren, får den et høyere energiforbruk, samtidig som du får mindre plass til matvarene dine. Hvis du selv vil unngå å avrime fryseren selv, skal du derfor velge en fryser med NoFrost. Denne funksjonen sørger nemlig for at fryseren avrimer seg selv med jevne mellomrom.

Favoritter

Lukk